GNTM 5 highlights 12/12: Τα πισώπλατα ξεκατινιάσματα και η κοπέλα που αποχώρησε με κλάματα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 highlights 12/12: Τα πισώπλατα ξεκατινιάσματα και η κοπέλα που αποχώρησε με κλάματα

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 12/12 επεισόδιο του GNTM 5, αφού είχαμε εκτός των άλλων, μια συγκλονιστική φωτογράφιση την οποία ωστόσο μια κοπέλα δεν έβγαλε εις πέρας και αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες (δείτε πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός).

Τα 12/12 highlights του GNTM 5

Έβγαλαν τα μαχαίρια τους για την Αλεξία

Η Κάτια ήρθε για να μείνει και η αλήθεια είναι πως παρόλο που αυτό "γυρίζει" πίσω τα κορίτσια της βίλας, διότι ήταν ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό (δείτε εδώ την τελική τριάδα), είναι πολύ συμπαθής. Αφού, λοιπόν, κοιμήθηκε ξανά μαζί με τις συναδέλφους της, εκείνες μόλις ξύπνησαν, άρχισαν να την ενημερώνουν για όσα συμβαίνουν στο σπίτι και πώς έχουν χωριστεί τα "στρατόπεδα".

Οι περισσότερες τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους, όμως, η Αλεξία είναι η μόνη που φαίνεται πως δεν ταιριάζει πουθενά. Έχει βρεθεί 6 φορές στον τάκο, αλλά δεν έχει φύγει και αυτό εκνευρίζει τα κορίτσια, γιατί έχουν αποχωρήσει κοπέλες που θεωρούνται πιο δυνατές. Γι' αυτό, θέλησαν να ενημερώσουν την Κάτια ώστε να μη μπλέξει μαζί της.

«Δεν πειράζει, μπορεί να φύγει στο επόμενο πλατό», είπε η Βικτώρια και αποκάλυψε πως την φωνάζουν "καταρίτσα", το "χαϊδευτικό της κατάρας, εφόσον με όποια δένεται, φεύγει.

Λίγο αργότερα, μπήκαν μέσα ο Χρήστος Μπίρμπας και η Μαίρη Βυτινάρος και ζήτησαν από όλες να ψηφήσουν ποια θεωρούν καλύτερη στην πασαρέλα, στις φωτογραφίσεις και ως χαρακτήρα. Η Αλεξία δεν ψηφίστηκε από καμία, γεγονός που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω και την πραγματική της σχέση με τις συμπαίκτριές της.

Αλεξία GNTM 5

Το σχόλιο της Μικαέλα που ξεκίνησε τον "πόλεμο" με τα κορίτσια της βίλας

Σστο στόχαστρο μερικών βρίσκεται και η Μικαέλα Νόβακ, η μαμά του παιχνιδιού. Όλα ξεκίνησαν από το προηγούμενο επεισόδιο όπου εκείνη μοίρασε τα μειονεκτήματα στις αντιπάλους της, με την ένταση να κορυφώνεται στο σημερινό χθεσινό ύστερα από το σχόλιό της στην Μαρίτα, την οποία χαρακτήρισε ως "copy Κατ" υπονοώντας πως αντιγράφει την Κάτια.

Φυσικά, αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο, με τις Βικτώρια και τις υπόλοιπες να λένε πως είναι απαράδεκτο από μία γυναίκα αυτής της ηλικίας να μιλά για ένα μικρό κορίτσι με αυτό τον τρόπο.

GNTM 5 σχόλια για την Μικαέλα

Η ίδια, από την άλλη πλευρά, δεν έχει καταλάβει τίποτα, και μιλώντας με τον άντρα της έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα, καθώς φοβάται πως μπορεί να φύγει η κόρη της εξαιτίας της και δεν θέλει να την επισκιάζει.

Η ανατρεπτική δοκιμασία και τα μειονεκτήματα που έφεραν "αναταραχή"

Φτάνοντας στο σετ τα κορίτσια, αντίκρισαν μία μεγάλη σκάλα που οδηγούσε σε μία γυάλινη πλατφόρμα, πάνω στην οποία θα στέκονται για τρία λεπτά όλες για να διαφημίσουν τα παπούτσια που φορούν. Η πρόκληση, όμως, είναι η εξής. Ο φωτογράφος βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Οι περισσότερες έμειναν άφωνες με το κόνσεπτ, όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο, όταν η Βικτώρια, η κοπέλα που κέρδισε την προηγούμενη δοκιμασία, μοίρασε τα μειονεκτήματα. Εκείνη έχει την δυνατότητα να φωτογραφηθεί μέχρι να πει τέλος ο φωτογράφος, ενώ δύο γυναίκες δεν θα πρέπει να αγγίξουν καθόλου την πλατφόρμα με τα χέρια και τις παλάμες τους.

Τότε, η ίδια επέλεξε να δυσκολέψει την Αλεξία και την Μικαέλα. Η Βικτώρια έχει αναφέρει πως δεν συμπαθεί τα δύο κορίτσια.

Η Κότυ θεωρεί πως η Βικτώρια βάζει λόγια στην Μαρίτα, αλλά αυτό συμβαίνει και αντιστρόφως, ενώ η Μικαέλα, από την άλλη πλευρά, δηλώνει απογοητευμένη από κάποια πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου και της συγκεκριμένης αντιπάλου της, επειδή θεωρεί πως πάντα προσπαθεί να είναι καλή με όλους, αλλά αυτό δεν φαίνεται να την ικανοποιεί.

«Mε έκανες να μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή που...»

Μερικές εντυπωσίασαν, ενώ άλλες απογοήτευσαν, όμως όλα κρίνονται από την φωτογραφία που φτάνει στο πλατό.

Την ώρα της κρίσης, λοιπόν, συνέβη κάτι μαγικό για την Μύρια. Ο Τάσος Σοφρωνίου πήρε τον λόγο και άρχισε να της λέει πως στεναχωριέται πολύ που δεν την υποστήριζε από την αρχή, διότι με την σημερινή της απόδοση κατάφερε να ανατρέψει την άποψή του και να τον πάρει με το μέρος της.

«Σε αυτό το σημείο, πριν δούμε τη φωτογραφία σου, θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Ήμουν από τους πρώτους που, όταν επιλέχτηκες από την αρχή αρχή εδώ… Η Βίκυ κι ο Γιώργος ήταν πολύ πιο παθιασμένοι από ότι εγώ. Μύρια με έκανες να φάω τα λόγια μου και να μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή που σε αμφισβήτησα.

Θεωρώ πως έχεις δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να είσαι εδώ χωρίς ποτέ να είσαι loud και να παραπονεθείς. Σε αυτήν τη φωτογραφία βλέπω ένα κορίτσι σπασμένο κι εξαιρετικά σουρεάλ…», είπε χαρακτηριστικά, καθώς η Μύρια ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο ζητούμενο της φωτογράφισης του GNTM κι ο ίδιος της έδωσε τα εύσημα.

GNTM 5 Μύρια

Τον Γιώργο Καράβα, ωστόσο, δεν τον εντυπωσίασε τόσο όσο η Κότυ, την οποία σηκώθηκε και αγκάλιασε, αφού πρώτα της έδωσε τα συγχαρητήριά του, πιάνοντας το χέρι της.

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε μία ανάσα πριν τον τελικό

Η Μάρα είναι από τις κοπέλες που δεν άκουσε καλά λόγια και μόλις η επιτροπή αποχώρησε από το πλατό για να συσκεφθεί η μητέρα της η Μικαέλα την πλησίασε για να την παρηγορήσει. Τότε εκείνη άρχισε να της λέει πως δεν θέλει να ακούσει πως αν φύγει εκείνη θα φύγει μαζί της, όπως συνηθίζει να της λέει, με την μαμά του ριάλιτι να μη θέλει να την ακούσει.

Αφού οι κριτές επέστρεψαν στο σετ, ανακοίνωσαν πως την καλύτερη φωτογραφία πήρε η Κότυ και αμέσως μετά από εκείνη βρισκόταν η Βικτώρια. Όσο ακούγονταν τα ονόματα που πέρασαν στο σπίτι, μαμά και κόρη βρέθηκαν στο bottom three, με την Νόβακ να περνάει στην επόμενη φάση και την Μάρα να μένει στην δυάδα με την Κάτια, η οποία καλά καλά δεν πρόλαβε να επιστρέψει στο σπίτι.

Το μοντέλο που αποχώρησε, ωστόσο, είναι η Κάτια, με τις δύο γυναίκες να ανακουφίζονται. Δυστυχώς, η επιστροφή δεν κράτησε πολύ αλλά τα όνειρα δεν σταματούν εδώ!

gntm 5 Κάτια