GNTM 5: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε - Η τελική 5αδα

Η ανακοίνωση που σόκαρε τα επίδοξα μοντέλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε - Η τελική 5αδα

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM 5 έχει ξεκινήσει μιας και αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/12. Οι παίκτριες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι είναι μόλις 6 και είναι αποφασισμένες να φτάσουν στην πηγή και να πιουν νερό, ωστόσο μόνο μια θα αναδειχθεί η νικητήρια.

Μάλιστα στο αποψινό 19/12 επεισόδιο, τα επίδοξα μοντέλα ήρθαν αντιμέτωπα με την πιο δύσκολη δοκιμασία του GNTM 5. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros καλωσόρισαν τα μοντέλα στο υπαίθριο σετ στο κέντρο της Αθήνας και το κόνσεπτ, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν, χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο πρώτο υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφήθηκε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της - και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού.

Ωστόσο, αμέσως μετά, έπρεπε να μπουν στο αμάξι και να αλλάξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν προκειμένου να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ. Για όλα αυτά, είχαν μόνο 5 λεπτά και μάλιστα δεν ήξεραν το ρούχο που θα φορούσαν για το 2ο μέρος, παρά μόνο η Μαρίτα που είχε το αβαντάζ λόγω του ότι ήταν η νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης (δείτε εδώ σε ποια συμπαίκτριά της έδωσε disadvantage).

Στο σετ μάλιστα είδαμε να πραγματοποιούνται αρκετά απρόοπτα τόσο με την Κότυ (δείτε εδώ τι έγινε), όσο και με την Μύρια (δείτε εδώ).

Το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 5 και η ανακοίνωση που τρέλανε τις 5 φιναλίστ

Στο τέλος του επεισοδίου, λοιπόν, τα κορίτσια πήγαν στο πλατό προκειμένου να δουν πώς τα πήγαν αλλά και ποια παίκτρια θα αποχωρούσε. Την καλύτερη φωτογραφία την πήρε η Βικτώρια, ενώ τις 2 χειρότερες τις είχαν η Κότυ και η Μύρια. Τελικά, αυτή που αποχώρησε μια ανάσα πριν τον ημιτελικό ήταν η Μύρια.

Αφού έκλαψαν και την αποχαιρέτησαν και αφού μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από τη βίλα, τα κορίτσια είδαν ξαφνικά έναν φάκελο στον καναπέ. Όταν μάλιστα τον άνοιξαν και διάβασαν το περιεχόμενό τους, αμέσως ούρλιαξαν!

Όπως τους ανακοινώθηκε λοιπόν, σε λίγες ώρες θα ταξίδευαν στην Ρώμη, κάτι που τις χαροποίησε όλες πολύ!