GNTM 5: Η πιο δύσκολη φωτογράφιση μέχρι στιγμής - Σε ποια παίκτρια έδωσε το disadvantage η Μαρίτα

"Πάγωσαν" όλες μόλις άκουσαν το concept

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Η πιο δύσκολη φωτογράφιση μέχρι στιγμής - Σε ποια παίκτρια έδωσε το disadvantage η Μαρίτα

Με μια αρκετά απαιτητική δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωπες οι παίκτριες στο αποψινό 19/12 επεισόδιο του GNTM 5, μιας και ο τελικός πλησιάζει απειλητικά (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί) για αυτό και τα όρια έχουν στενέψει πολύ.

Οι παίκτριες που έχουν απομείνει είναι μόλις 6 και είναι αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην τελική τριάδα.

Όλες, όμως είναι και αρκετά συγκινημένες μιας και είναι οι τελευταίες τους μέρες στην πολυτελέστατη βίλα του GNTM 5 για αυτό και οι 2 coaches, Χρήστος και Μαίρη, θέλησαν να τους φτιάξουν το κέφι για αυτό και τους είδαμε στην αρχή του αποψινού επεισοδίου να μπαίνουν στο σπίτι με κούτες στα χέρια για να στολίσουν!

Αφού λοιπόν μπήκαν σε άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση και στόλισαν ένα φαντασμαγορικό δέντρο, έκατσαν όλοι κάτω και δήλωναν τι θέλουν να τους φέρει το νέο έτος.

Ωστόσο, η συζήτηση μετατράπηκε αρκετά συγκινητική, με την Αλεξία και την Μαρίτα να ξεσπούν σε κλάματα, καθώς από την μία χαίρονται που περνούν τα Χριστούγεννα στο σπίτι του GNTM, ωστόσο δεν παύουν να είναι μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους, τους οποίους έχουν να δουν από το καλοκαίρι (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).

Αμέσως μετά, σηκώθηκαν, ετοιμάστηκαν και πήγαν στο σετ προκειμένου να δουν την αποψινή δοκιμασία, ωστόσο σίγουρα καμία δεν περίμενε αυτό που είδαμε να ακολουθεί.

Η αποψινή δοκιμασία του GNTM 5 & η παίκτρια που πήρε το disadvantage από την Μαρίτα

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πιο δύσκολη δοκιμασία του GNTM 5. Ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros καλωσόρισαν τα μοντέλα στο υπαίθριο σετ στο κέντρο της Αθήνας και το κόνσεπτ, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν, χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο πρώτο υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφήθηκε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της - και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού.

Ωστόσο, αμέσως μετά, έπρεπε να μπουν στο αμάξι και να αλλάξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν προκειμένου να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ. Για όλα αυτά, είχαν μόνο 5 λεπτά και μάλιστα δεν ήξεραν το ρούχο που θα φορούσαν για το 2ο μέρος, παρά μόνο η Μαρίτα που είχε το αβαντάζ λόγω του ότι ήταν η νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης.

Όσον αφορά το disadvantage, κλήθηκε να διαλέξει μια παίκτρια η οποία θα είχε μόλις 4 λεπτά και αυτή ήταν η Κότυ!