GNTM 5: Έβαλαν τα κλάματα Μαρίτα και Αλεξία - Τι συνέβη

Συγκινητικό το κλίμα στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Έβαλαν τα κλάματα Μαρίτα και Αλεξία - Τι συνέβη

Η αντίστροφη μέτρηση του μεγάλου τελικού του GNTM 5 έχει ξεκινήσει (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί) και οι εναπομείναντες παίκτριες βρίσκονται μια ανάσα πριν την ανάδειξη της νικήτριας, για αυτό και είναι αποφασισμένες να δώσουν το 100% του εαυτού τους προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην τελική 3αδα.

Στο αποψινό 19/12 λοιπόν επεισόδιο θα δούμε ακόμα ένα μοντέλο να αποχωρεί για αυτό το κλίμα στο σπίτι είναι αρκετά τεταμένο αλλά και συγκινητικό, μιας και είναι οι τελευταίες τους μέρες στην βίλα.

Η Μάρα μάλιστα έχει κι έναν παραπάνω λόγο να στεναχωριέται μιας και αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο η μητέρα της, Μικαέλα (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις). Για αυτό, το βράδυ που πέρασε ήταν δύσκολο και όπως αποκάλυψε νωρίτερα, ζήτησε να κοιμηθεί μαζί με τις φίλες της, για να μην είναι μόνη, μιας και όπως παραδέχτηκε είναι πολύ ευαίσθητη και θέλει αρκετή υποστήριξη για να το ξεπεράσει.

Το επόμενο πρωί, μάλιστα, που ξημέρωσε, μια όμορφη έκπληξη περίμενε τις παίκτριες. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος και η Μαίρη μπήκαν στο σπίτι κρατώντας στα χέρια τους πολλές και τεράστιες κούτες και όλες αμέσως κατάλαβαν πως ήρθε η ώρα να στολίσουν το σπίτι τους!

Γιατί συγκινήθηκαν Αλεξία και Μαρίτα

Αφού λοιπόν μπήκαν σε άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση και στόλισαν ένα φαντασμαγορικό δέντρο, έκατσαν όλοι κάτω και δήλωναν τι θέλουν να τους φέρει το νέο έτος.

Ωστόσο, η συζήτηση μετατράπηκε αρκετά συγκινητική, με την Αλεξία και την Μαρίτα να ξεσπούν σε κλάματα, καθώς από την μία χαίρονται που περνούν τα Χριστούγεννα στο σπίτι του GNTM, ωστόσο δεν παύουν να είναι μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους, τους οποίους έχουν να δουν από το καλοκαίρι!

Η Αλεξία, μάλιστα, τόνισε σε όλες της κοπέλες, να μην ξεχνούν ποτέ ότι τα δικά τους πρόσωπα πάντα θα τις αγαπούν, όσο μακριά κι αν βρίσκονται!