«Ας ήταν μάγκισσες να με έδιωχναν» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μικαέλα μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

«Άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί μου, όταν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ας ήταν μάγκισσες να με έδιωχναν» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μικαέλα μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM 5 έχει ξεκινήσει μιας και θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή 23/12 ωστόσο απόψε 19/12 θα δούμε ακόμα ένα μοντέλο να αποχωρεί μια ανάσα πριν φτάσει στην πηγή (δείτε εδώ κι ένα αποκλειστικό απόσπασμα).

Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε, αν και ήταν σίγουρα ένα από τα μεγάλα φαβορί, ήταν η Μικαέλα, την οποία μάλιστα η Βίκυ Καγιά είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως την ήθελε να την δει νικήτρια (δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου).

Ωστόσο, οι επιδόσεις της στις τελευταίες φωτογραφίσεις δεν ήταν ικανοποιητικές και δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Η Μικαέλα λοιπόν το πρωί της Δευτέρας 19/12 μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Breakfast@Star και αναφέρθηκε φυσικά και στην αποχώρησή της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μικαέλα μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

«Θεωρώ φυσιολογικό που χάρηκαν τα κορίτσια με την αποχώρησή μου. Άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί μου, όταν η Βίκυ Καγιά είπε πως με θέλει νικήτρια. Φέτος προωθούμε το diversity και η Μαρίτα είναι σε αυτήν την κατηγορία. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να μιλάει με τέτοια στερεότυπα. Γιατί αυτό με την ηλικία είναι στερεότυπο. Άλλο βιολογική ηλικία και άλλο χρονολογική.

Ας ήταν μάγκισσες να με έδιωχναν», σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις δηλώσεις της Βικτώριας και της Μαρίτας, οι οποίες αμφισβητούσαν την πορεία της στο παιχνίδι.

Τέλος, όταν της ζητήθηκε να κάνει προβλέψεις για τις τρεις φιναλίστ, αποκάλυψε πως επιθυμία της είναι να δει τις Κότυ, Αλεξία και Μάρα να φτάνουν στον τελικό.