GNTM 5 - ημιτελικός: Δεν είναι η Σοφία Χατζηπαντελή - Η επιστροφή "έκπληξη" που ξάφνιασε τις διαγωνιζόμενες

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5 - ημιτελικός: Δεν είναι η Σοφία Χατζηπαντελή - Η επιστροφή

Ο πρώτος ημιτελικός του GNTM 5 είναι γεγονός! Τα πέντε κορίτσια που κατάφεραν να παραμείνουν με την αξία τους στο παιχνίδι ταξίδεψαν μαζί με τους κριτές και όλη την παραγωγή του STAR στην Ρώμη και η δοκιμασία που τις περιμένει θα είναι φαντασμαγορική (αν εξαιρέσει κανείς τα ευτράπελα που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες).

Πριν, όμως, ξεκινήσουν τα δύσκολα, η επιτροπή ανακοίνωσε στα κορίτσια πως θα έπρεπε να κάνουν μία μικρή εξάσκηση πρώτα. Έτσι, τους έδωσαν φακέλους με διαφορετικές τοποθεσίες της πόλης της Ιταλίας στις οποίες θα βρισκόταν η κάθε μία και εκεί θα τις περίμενε μία έκπληξη.

Ξεκίνησε ο πρώτος ημιτελικός του GNTM 5

Ξεκίνησαν όλες, λοιπόν, να περιπλανιούνται μέχρι που μία μία βρήκαν αυτό που έπρεπε. Ο Μάνος Σαμαρτζής και ο Πάνος, ένας από τους φωτογράφους με τους οποίους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, επέστρεψαν ξανά στο παιχνίδι. Οι δυο τους χωρίς να βοηθήσουν πολύ, έπρεπε να αφήσουν τα κορίτσια να διαλέξουν το μέρος και τον τρόπο που θα ήθελαν να φωτογραφηθούν, την σκηνοθεσία δηλαδή, σε ένα από τα αξιοθέατα που τους δόθηκαν.

Και ενώ υπήρχε μία χαλαρότητα στην ατμφόσφαιρα, η Βικτώρια άρχισε να φοβάται και να αγχώνεται μήπως από αυτή την φωτογραφία θα κριθούν στο τέλος, διότι έπρεπε να επιλέξουν και την καλύτερη από όσες τράβηξαν.

Μαρίτα GNTM 5

Εν τέλει αυτό το σενάριο απορρίφθηκε και οι κριτές απλώς επέλεξαν την νικήτρια της μικρής δοκιμασίας και την πήραν για φαγητό μαζί τους. Αυτή, λοιπόν, ήταν η Μαρίτα.

Εκεί ο Τάσος Σοφρωνίου εξομολογήθηκε την άτυχη στιγμή του στην Ρώμη: «Έχω τραυματική εμπειρία στην Villa Borghese. Δίδασκα στην Φλωρεντία κι είχε ιστορική έκθεση στην Villa, όταν ο Αζεντίν Αλάια ζούσε. Έρχομαι στην Villa, πάω στο ticket service και λέω γεια σας ήρθα να δω την έκθεση. Μου λένε συγγνώμη είναι sold out μια εβδομάδα. Τραβάω υστερία, πέφτω κάτω και κλαίω και λέω δεν γίνεται. Έχω έρθει από την Φλωρεντία. Με πήραν και με έβγαλαν έξω κι εγώ ούρλιαζα».

Οι πρώτες δηλώσεις της Μικαέλα μετά την αποχώρησή της

Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε, αν και ήταν σίγουρα ένα από τα μεγάλα φαβορί, ήταν η Μικαέλα, την οποία μάλιστα η Βίκυ Καγιά είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως την ήθελε να την δει νικήτρια (δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου).

Ωστόσο, οι επιδόσεις της στις τελευταίες φωτογραφίσεις δεν ήταν ικανοποιητικές και δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Η Μικαέλα λοιπόν το πρωί της Δευτέρας 19/12 μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Breakfast@Star και αναφέρθηκε φυσικά και στην αποχώρησή της.

«Θεωρώ φυσιολογικό που χάρηκαν τα κορίτσια με την αποχώρησή μου. Άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί μου, όταν η Βίκυ Καγιά είπε πως με θέλει νικήτρια. Φέτος προωθούμε το diversity και η Μαρίτα είναι σε αυτήν την κατηγορία. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να μιλάει με τέτοια στερεότυπα. Γιατί αυτό με την ηλικία είναι στερεότυπο. Άλλο βιολογική ηλικία και άλλο χρονολογική.

Ας ήταν μάγκισσες να με έδιωχναν», σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις δηλώσεις της Βικτώριας και της Μαρίτας, οι οποίες αμφισβητούσαν την πορεία της στο παιχνίδι.

Τέλος, όταν της ζητήθηκε να κάνει προβλέψεις για τις τρεις φιναλίστ, αποκάλυψε πως επιθυμία της είναι να δει τις Κότυ, Αλεξία και Μάρα να φτάνουν στον τελικό.

TAGS