Δεν κράτησε τίποτα ίδιο η παραγωγή - Για πρώτη φορά τα ρούχα των παικτών στο Survivor all star

Καμία σχέση με όσα είχαμε δει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν κράτησε τίποτα ίδιο η παραγωγή - Για πρώτη φορά τα ρούχα των παικτών στο Survivor all star

Σε πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύουν όσοι σχετίζονται με την παραγωγή του Survivor all star στον ΣΚΑΪ, καθώς η μεγάλη πρεμιέρα και η αναχώρηση των παικτών για τον Άγιο Δομίνικο είναι πάρα πολύ κοντά (δείτε εδώ τα ζευγάρια που θα επηρεαστούν από το παιχνίδι).

Το πρώτο trailer, που κυκλοφόρησε έκανε το μεγάλο μπαμ, καθώς έτσι ανακοινώθηκαν οι πρώτοι παίκτες, που θα απαρτίσουν το νέο και πιο ανταγωνιστικό κύκλο, που έχουμε δει για το ριάλιτι επιβίσωσης.

Να τονίσουμε, πως μέχρι τώρα ξέρουμε την πρώτη ομάδα η οποία θα απαρτίζεται από τους: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μάριος Πρίαμος και 2 η θα είναι: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης.

Συγκεκριμένα, έχει γίνει ακόμη γνωστό, πως η παραγωγή έχει ζητήσει μία λίστα με συγγενείς, φίλους, συντρόφους (πρώην και νυν), μαζί με τα τηλέφωνά τους, όπως και λεπτομέρειες για την υγεία τους, όπως αλλεργίες ή τυχόν φάρμακα που θα πρέπει να χορηγούνται όσο θα βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Οι ενδυμασίες των παικτών στο Survivor all star

Η τελευταία και πιο έγκυρη πληροφορία μετά την κυκλοφορία του νέου trailer με τους 5 ακόμη νέους παίκτες, που θα δούμε (δείτε εδώ ποιους) βγήκε από το Πρωινό μας την Πέμπτη 22/12 και αφορά στην ενδυμασία, που θα έχουν όσοι θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι, καθώς από ότι είδαμε δε θα θυμίζει σε τίποτα με τα ρούχα βλέπαμε να φοράνε όλα τα προηγούμενα χρόνια.