Άλλοι χωρίζουν και άλλοι... - Τα ζευγάρια που θα επηρεαστούν από την έναρξη του Survivor all star

Τι θα συμβεί στις καλύβες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άλλοι χωρίζουν και άλλοι... - Τα ζευγάρια που θα επηρεαστούν από την έναρξη του Survivor all star

Οι πιο σημαντικές υπογραφές για το Survivor all star στο ΣΚΑΪ έχουν πέσει, τα ονόματα που θα βρεθούν στους στίβους μάχης έχουν ανακοινωθεί και το μόνο, που μένει τώρα πια είναι να δούμε τους παίκτες να αναχωρούν στο αεροδρόμιο.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας την Τρίτη 20/12 έγινε γνωστό, πως μερικά νυν και πρώην ζευγάρια θα είναι στο παιχνίδι και άλλα που έχουν σχέση θα αναγκαστούν να χωριστούν από το ταίρι τους.

Παρακάτω λοιπόν, ακολουθούν τα πιο καυτά ειδύλλια που θα μας απασχολήσουν με το πιο φλέγον να είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι θα βρεθούν στο ίδιο νησί χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει ανάμεσα στη σχέση τους (δείτε εδώ ποια παίκτρια θα βάλουν για να δημιουργήσει ίντριγκα ανάμεσά τους).

Από την άλλη έχουμε τον Μαρτίκα - Βρισήιδα, που είναι στα καλύτερα τους και σίγουρα θα δοκιμαστούν στο σημείο, όπου γνωρίστηκαν, ενώ το ίδιο θα συμβεί - επαναλαμβάνεται το επεισόδιο - ανάμεσα σε Κατσούλη και Ρουμελιώτη.

Tι θα συμβεί με τα ζευγάρια του Survivor all star

Μετά λοιπόν, από τα ζευγάρια, που έστω και σε αντίπαλες ομάδες θα είναι μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης από την άλλη έγινε γνωστός ένας χωρισμός παίκτριας, που μπαίνει και εκείνη στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποια είναι), ενώ από την άλλη δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης Σχίζα - Παναγιώταρου και Δάντη με Ασημίνας Χατζηανδρέου, με τον τραγουδιστή να μην είναι τόσο υπέρ όλου αυτού.

«Αν πάει στο Survivor all star τι να κάνω; Θα κλαίγομαι στους φίλους μου. Θα στέλνω μηνύματα όπως πέρυσι που ζάλιζα τον κόσμο. Η περίοδος που έλειπε ήταν πολύ δύσκολη γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί. Με την απόσταση δεν τα είχα ποτέ καλά. Δεν έχω αποχωριστεί ποτέ ξανά μια σύντροφο πάνω από 10-20 μέρες», είχε πει επί του θέματος ο Δάντης.