GNTM 5: Τον αγκάλιαζαν και τον χάιδευαν - Ξετρελαμένες οι φιναλίστ με την τελευταία τους φωτογράφιση

Τελευταία φωτογράφηση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: Τον αγκάλιαζαν και τον χάιδευαν - Ξετρελαμένες οι φιναλίστ με την τελευταία τους φωτογράφιση

Το βράδυ της Παρασκευής 23/12 οι 3 φιναλίστ του GNTM 5 θα έπρεπε να κάνουν την τελευταία φωτογράφηση τους στο διαγωνισμό μόδας, αφού ο μεγάλος τελικός μετά από μήνες προσπάθειας έφτασε.

Η Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό άλλωστε φάνηκε από το γεγονός, ότι ξεχώρισαν ανάμεσα σε τόσα κορίτσια, που δήλωσαν συμμετοχή διεκδικώντας μία θέση στο παιχνίδι.

Μετά λοιπόν από τη συγκίνηση της Αλεξίας και τα τελευταία της λόγια λίγο πριν φύγει από το σπίτι (δείτε την εδώ να κλαίει), ακούστηκε από τον Τάσο Σοφρωνίου ποια θα είναι η δοκιμασία και η τελευταία φωτογράφιση.

Στο υπέροχο σετ, οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν όλα όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα, πρωταγωνιστώντας σε ένα διαφημιστικό βίντεο, όπου θα πρέπει να δείξουν τις δυνατότητές τους στο πιο commercial κομμάτι του modelling.

Η δοκιμασία του τελικού στο GNTM 5

Τα ζητούμενα πολλά, δύσκολα και απαιτητικά, καθώς καλούνται να φλερτάρουν με το ιδανικό, με το τέλειο, με τη νίκη και αυτό δεν μπορεί να αντιπροσωπεύεται καλύτερα από τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοβ, το είδωλο του οποίου προβάλλεται μέσω ενός προτζέκτορα σε έναν τοίχο. Οι φιναλίστ θα πρέπει να εξωτερικεύσουν τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή τους, στοιχεία με τα οποία κατακτούν ό,τι θέλουν.

Ο έντονος ανταγωνισμός εναλλάσσεται με τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό ενώ για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες παρακολουθούν την επίδοση του εκάστοτε μοντέλου από τις θέσεις των κριτών, δίπλα στον Τάσο Σοφρωνίου.

Αυτή είναι η νικήτρια

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η Αλεξία έχει το προβάδισμα για την νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και θα είναι εκείνη που θα κερδίσει!