GNTM 5: Απούσα μία από τις 3 φιναλίστ - Ξεκίνησε διαφορετικά η βραδιά του τελικού

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: Απούσα μία από τις 3 φιναλίστ - Ξεκίνησε διαφορετικά η βραδιά του τελικού

Η Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο, οι τρεις υπέροχες φιναλίστ, που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 5! Για κάποια από τις τρεις αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι η αφετηρία μιας καινούριας, σπουδαίας, λαμπερής αρχής φεύγοντας με το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού (δείτε εδώ ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια).

Η αγωνία στον live τελικό της Παρασκευής 23/12 είναι μεγάλη, καθώς και η συγκίνηση αφού νωρίτερα είδαμε τη μία από τις 3 φιναλίστ να ξεσπάει σε κλάματα (δείτε εδώ ποια).

Aπουσίαζε μία από τις 3 φιναλίστ στον τελικό του GNTM 5

Η ψηφοφορία του κοινού σε Ελλάδα και Κύπρο σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες των κριτών θα ολοκληρώσουν τη συνολική βαθμολογία και έτσι το όνομα της νικήτριας θα είναι γεγονός.

Το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο, θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

Πριν όμως από όλα αυτά, στο σετ μπήκαν για τελευταία φορά οι κριτές, όλες οι παλιές παίκτριες αλλά και τα κορίτσια, που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο.

Η ανατροπή ωστόσο συνέβη, όταν είδαμε 2 από τις 3 φιναλίστ, καθώς μόνο η Αλεξία και η Βικτώρια παρευρέθηκαν μπροστά στους κριτές.

Από την άλλη η Μαρίτα βγήκε μέσα από live κλήση, αφού όπως τόνισε - με χαμόγελο παρ΄ όλα αυτά στο στόμα - έχει κολλήσει κορωνοϊό.

GNTM - Τελικός