Survivor All Star: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κατερίνα Δαλάκα - Τι συνέβη

Δεν ξεκίνησε καλά το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σήμερα 3/1 νωρίς το πρωί η πρώτη φουρνιά των παικτών του Survivor All Star αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο. Τα ξημερώματα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και κρατώντας από μια βαλίτσα και μια τσάντα πλάτης με τα απολύτως απαραίτητα μίλησε στις κάμερες απαντώντας μονάχα σε αυτά που τους επιτρέπεται.

Για παράδειγμα η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν δίστασε να πετάξει την σπόντα τις μετά τις φήμες περί τρίτου προσώπου στο γάμο της με τον Παναγιώτη Τριβυζά που τους οδήγησε στο διαζύγιο μετά από τρεις μήνες γάμου.

Η στεναχωρημένη Κατερίνα Δαλάκα και η άσχημη ψυχολογία

Ένας από τους παίκτες που δεν είπαν πολλά και στις φωτογραφίες φαίνονται στεναχωρημένοι, ήταν η Κατερίνα Δαλάκα με την εκπομπή Πρωινό μας να μεταφέρει το λόγο που η αθλήτρια ήταν φανερά σε άσχημη ψυχολογία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, η Κατερίνα Δαλάκα μιλούσε συνεχώς στο κινητό της και δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Όπως υπογράμμισε αυτό οφείλεται στον χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Παρόλο που έγινε προσπάθεια επανασύνδεσης τα Χριστούγεννα, τελικά δεν απέδωσε καρπούς με αποτέλεσμα τώρα ειδικά που φεύγει να μην μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει συζητηθεί πολύ έντονα και ενώ ο έρωτας τους έλεγαν πως είναι πολύ δυνατός, εκείνοι έχουν χωρίσει... άπειρες φορές. Βέβαια, δεν το βάζουν κάτω και έχουν δώσει πολλές φορές ευκαιρίες για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους.

Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές, εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζαν πρόβλημα ωστόσο ο χωρισμός τους ήρθε λίγο πριν ταξιδέψουν μαζί στον Παναμά για το γάμο φίλου τους.

Ο λόγος του χωρισμού τους φαίνεται πως είναι το γεγονός πως ο επιχειρηματίας δεν ήθελε η αθλήτρια του στίβου να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο.