Survivor All Star: Πλάνταξε στο κλάμα η Ασημίνα - Δεν μπορούσε να μιλήσει στη δημοσιογράφο και αποχώρησε

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Πλάνταξε στο κλάμα η Ασημίνα - Δεν μπορούσε να μιλήσει στη δημοσιογράφο και αποχώρησε

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιστρέφει στο Survivor All Star που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8/1 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Είναι η πιο μικρή ηλικιακά από όλους μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο, και από τις πιο δυνατές αγωνιστικά, κάτι που είχε αποδείξει και στον κύκλο που συμμετείχε.

Σήμερα 3/1 το πρωί βρέθηκε μαζί με όλους τους παίκτες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες) και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας που βρέθηκε στο σημείο για να τους αποσπάσει έστω και μια πληροφορία.

Παρόλα αυτά μίλησε ελάχιστα και αυτό γιατί ξέσπασε σε κλάματα πριν καν καλά καλά της γίνει η δεύτερη ερώτηση!

Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα λίγο πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star

Πολλές φορές η Ασημίνα έχει μιλήσει για τον όμορφο έρωτα που ζει με τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη. Δεν έχουν κρύψει ούτε λεπτό τη σχέση τους και μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν ήταν σίγουρος αν ήθελε η αγαπημένη του να μπει και πάλι στο Survivor.

«Αν πάει στο Survivor all star τι να κάνω; Θα κλαίγομαι στους φίλους μου. Θα στέλνω μηνύματα όπως πέρυσι που ζάλιζα τον κόσμο. Η περίοδος που έλειπε ήταν πολύ δύσκολη γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί. Με την απόσταση δεν τα είχα ποτέ καλά. Δεν έχω αποχωριστεί ποτέ ξανά μια σύντροφο πάνω από 10-20 μέρες», είχε πει επί του θέματος ο Δάντης.

Ωστόσο, την στηρίζει σε κάθε επιλογή που κάνει και απόφαση που παίρνει για αυτό κιόλας βρέθηκε στο πλευρό της Ασημίνας Χατζηανδρέου για να την αποχαιρετήσει λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο (δείτε και την ανάρτηση που έκανε).

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την νεαρή παίκτρια αν θα της λείψει ο Χρήστος Δάντης, εκείνη ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να πει ούτε μια λέξη από την συγκίνηση της. Μόνο έκανε νοήματα που έλεγαν πολλά...