Survivor All Star: Οι πρώτες παρέες που έκανε ο Χανταμπάκης - Τι φόρεσε και ξεχώρισε από το πρώτο επεισόδιο

Λίγοι το πρόσεξαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Οι πρώτες παρέες που έκανε ο Χανταμπάκης - Τι φόρεσε και ξεχώρισε από το πρώτο επεισόδιο

Πρεμιέρα θα κάνει αυτήν την Κυριακή 8/1 το Survivor All Star, κάτι που ανυπομονούν οι περισσότεροι τηλεθεατές, μιας και δούμε να αγωνίζονται ξανά όλα τα "αστέρια" των προηγούμενων κύκλων, ανάμεσά τους και σχεδόν όλοι οι νικητές.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 6/1 στην εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ, κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer όπου είδαμε πως οι στολίστηκαν, έβαλαν τα καλά τους και έδωσαν το παρών στο πάρτι υποδοχής που έγινε στην παραλία και στο οποία μάλιστα έφτασαν με σκάφη, ενώ τους είχαν στρώσει μέχρι και κόκκινο χαλί (δείτε το εδώ).

Οι παίκτες λοιπόν όπως γνωρίζουμε ήδη θα χωριστούν σε Κόκκινους και Μπλε και θα έχει πολλά ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με τα ζευγάρια του Survivor καθώς είναι σίγουρο πως θα είναι αντίπαλοι (δείτε εδώ ποιοι είναι οι 3 πιο δημοφιλείς παίκτες). Μάλιστα, στην εκπομπή έγινε γνωστό και το πρώτο αγώνισμα και το έπαθλο της νικήτριας ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι δυο ομάδες θα πέσουν στο στίβο μάχη για να κερδίσουν την πολυπόθητη φωτιά στις παραλίες τους και μάλιστα η ομάδα που θα χάσει θα έχει μόνο μια προσπάθεια για να ανάψει φωτιά, ψηφίζοντας μάλιστα έναν συγκεκριμένο παίκτη για να το επιχειρήσει.

Όσον αφορά, τώρα, τις μέχρι τώρα "κλίκες" και συμπεριφορές, αξιοσημείωτη είναι εκείνη του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος πριν φύγει για το παιχνίδι, είχε πει:

«Νιώθω περίεργα και δύσκολα που αφήνω πίσω την οικογένειά μου αλλά πρέπει να παίρνεις τις αποφάσεις και να κάνεις τις επιλογές σου για την οικογένεια σου. Δεν έχω σκοπό να παλέψω να φτιάξω την εικόνα μου. Σκοπός μου είναι να πάω και να προσφέρω στην οικογένειά μου καλύτερα πράγματα»

Μάλιστα, όπως σας έχουμε αποκαλύψει ήδη, ο Στέλιος κρατάει για αρχή σημαντικές αποστάσεις από τους συμπαίκτες του. Κάθεται σκεπτικός, καθόλου ομιλητικός κι απλά παρατηρεί. Παρατηρεί για να δει που θα στραφεί στη συνέχεια του παιχνιδιού και ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιοι να τον στραβοκοιτάνε κι από την δική του ομάδα κι από την αντίπαλη (διαβάστε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ μας).

Επιπλέον, από τα αμοντάριστα πλάνα που είδαμε στην εκπομπή Πρωινό μας, μέσα από το δεύτερο βαν με τους παίκτες, φαίνεται η συμπεριφορά του μοντέλου απέναντι στην δημοσιογράφο και την κάμερα που τον τραβούσε. Συγκεκριμένα, καθ'όλη την διάρκεια εκνευρισμένος και σκεπτικός, ενώ δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα στον κάμεραμαν. Επίσης - τουλάχιστον στα πλάνα - δεν έδωσε καμία σημασία και στους συμπαίκτες του (δείτε εδώ το βίντεο).

Τι συνέβη στο τρέιλερ του Survivor All Star με τον Στέλιο Χανταμπάκη

Ωστόσο, στο trailer που κυκλοφόρησε, φαίνεται πως ο Στέλιος -τουλάχιστον στο πάρτι υποδοχής- ήρθε κοντά με μόλις 2 άτομα, την Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια! Μάλιστα, ενώ όλοι μα όλοι ήταν κοστουμαρισμένοι, ήταν ο μόνος που εμφανίστηκε με ένα απλό t-shirt!