Με Λάουρα, Σόφη Πασχάλη και... - Ο Bo καμάρωνε τη σύντροφό του Καρολίνα με πρώην παίκτες Survivor

Μαζεύτηκαν όλοι στον ίδιο καναπέ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Κυριακής 8/1 δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι προτίμησαν να μείνουν στο σπίτι τους, αφού το Survivor all star έκανε την πρεμιέρα του με την τηλεθέαση να χτυπάει κόκκινα (δείτε εδώ πόσο έφτασε).

Ο νέος αυτός κύκλος θα έχει πολλά να δώσει από άποψη ριάλιτι αλλά και από αγωνιστικής πλευράς, αφού οι παίκτες είναι ένας και ένας διαλεγμένοι και πάνω από όλα είχαν ξεχωρίσει για τις επιδόσεις τους στους στίβους μάχης.

Μια από αυτές ανάμεσα στις γυναίκες είναι η Καρολίνα, η οποία χωρίς να το γνωρίζει από εκεί, που είναι απασχολεί τα ελληνικά μέσα μέσα από τη σχέση της, η οποία έγινε γνωστό λίγο μετά το ταξίδι της.

Ο λόγος για τον Μπο συγκεκριμένα είναι σε σχέση εδώ και λίγο χρονικό διάστημα με την πολυσυζητημένη παίκτρια του All Star, γεγονός που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς. Γνωρίστηκαν λίγο πριν εκείνη φύγει για την Δομινικανή Δημοκρατία, όμως μπορεί και ο τραγουδιστής να μπει στο παιχνίδι και να φέρει τα πάνω κάτω.

«Ο Μπο είναι σε σχέση με μία παίκτρια που θα δούμε στο All Star. Είναι σχεδόν ένα μήνα μαζί, είναι μια φρέσκια σχέση», είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής στη Σοφιάννα Αβραμάκη με εκείνη να απαντάει: «Το έχω ζήσει από την αρχή. Είναι περίπου ένα μήνα. Τα παιδιά γνωρίστηκαν λίγο πριν φύγει. Ταιριάζουν πάρα πολύ. Εγώ τον Μπο τον γνώρισαν μέσα από εκείνη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι 100% αυτό που αισθάνονται και δεν προσπάθησαν να το δείξουν ούτε και να το δείξουν».

Οι παίκτες με τους οποίους παρακολούθησε το Survivor all star ο Μπο

Το ζευγάρι λοιπόν είναι στο ξεκίνημα του και για την ώρα ο γνωστός ράπερ την απολαμβάνει μέσα από την τηλεόραση κάτι, που είδαμε να κάνει από την πρεμιέρα κιόλας (δείτε εδώ τις αναρτήσεις του για την καλή του).

Μάλιστα ο Bo δεν ήταν μόνος του, αφού μέσα από ανάρτηση της Λάουρας Νάργες είδαμε να είναι όλοι μαζί παρέα μαζί με το Σαντικάι, τη Σάρα Εσκενάζυ και τη Ματίνα Ζάρα και τη Σόφη Πασχάλη.

Μπο - Λάουρα