Survivor All Star: Η αντίδραση της Ευρυδίκης την ώρα που έχασε το αγώνισμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Πολλοί το είδαν λίγοι το παρατήρησαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Η αντίδραση της Ευρυδίκης την ώρα που έχασε το αγώνισμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος. Ένα πρώην ζευγάρι που μπήκε στο Survivor All Star, τοποθετήθηκε από την παραγωγή σε διαφορετικές ομάδες (η Ευρυδίκη στους κόκκινους, ο Βασάλος στους Μπλε) και θα μας απασχολήσει σύντομα, να είστε σίγουροι γι' αυτό.

Μπορεί οι κάμερες να μην είναι τόσο στραμμένες πάνω τους μέχρι στιγμής και συγκεκριμένα τον Βασάλο να τον ψάχνουμε στα έως τώρα επεισόδια, αφού δεν έχει - παραδόξως - πρωταγωνιστικό λόγο, αλλά στο επεισόδιο της Δευτέρας 9/1, μια κίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ήταν αφορμή για να γίνουν ξανά κεντρικό θέμα συζήτησης στα πρωινάδικα.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή Πρωινό μας, του ΣΚΑΙ, πρόβαλαν ένα απόσπασμα στο οποίο φαίνεται η στεναχώρια της Βαλαβάνη, την ώρα που ο Βασάλος αγωνίζεται απέναντι από τον Μάριο Πρίαμο και τελικά χάνει. Ήταν η μόνη από την ομάδα της που δεν πανηγύρισε για τη νίκη τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως εμείς αν ήμασταν στην θέση της δεν θα στεναχωριόμασταν και τόσο για τον... πρώην! Αν ανατρέξουμε μάλιστα στο κοντινό παρελθόν και θυμηθούμε τους πανηγυρισμούς του Βασάλου όταν του ανακοινώθηκε πως θα είναι σε διαφορετική ομάδα με την Ευρυδίκη (δείτε εδώ το βίντεο)... εμείς σίγουρα το αντίθετο από εκείνη θα κάναμε!

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 11/01: ΒΟΜΒΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor all star: «Έβλεπα όνειρα με σεξουαλικό περιεχόμενο» - Ξαναμμένος ο Βασάλος χωρίς τη Βαλαβάνη στην καλύβα

Το τρίτο επεισόδιο για τη φετινή σεζόν προβλήθηκε την Τρίτη 10/1 με τους παίκτες και των δύο ομάδων να προετοιμάζονται για τον σημαντικό αγώνα ασυλίας.

Οι μπλε είχαν με το δίκιο τους πιο ανεβασμένο ηθικό μιας και την Δευτέρα 9/1 πήραν την νίκη από τους διάσημους και έτσι το κλίμα στην καλύβα ήταν εμφανώς πολύ καλό.

Μετά από τις εργασίες, που έκαναν με σκοπό να καλυτερέψουν οι συνθήκες επιβίωσης (δείτε εδώ με ποιον παίκτη έρχεται πιο κοντά η Βρισηίδα Ανδριώτου), στη συνέχεια είδαμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αναλαμβάνει τη μεταποίηση ρούχων.

Και ενώ ο παίκτης φάνηκε με τη σειρά του χρήσιμος στην ομάδα του, τον είδαμε να κάθεται στην καλύβα ξανά και μάλιστα να κάνει μια αποκάλυψη στους συμπαίκτες του, που δεν περιμέναμε με τίποτα.

Ο ίδιος αποκάλυψε, το πως κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ λέγοντας χαρακτηριστικά, πως: «Έβλεπα όνειρα με σεξουαλικό περιεχόμενο, όχι...δεν είμαι σεξουλιάρης», κατέληξε ο Βασάλος.