Survivor all star: Ξεκίνησαν τα ''παρατράγουδα'' με τον Καραγκούνια - «Ποιος δε μπορεί ρε...;»

Άναψαν τα αίματα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ξεκίνησαν τα ''παρατράγουδα'' με τον Καραγκούνια - «Ποιος δε μπορεί ρε...;»

Οι πρώτες ημέρες για τους παίκτες, που έφυγαν από την Ελλάδα για να αγωνιστούν στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor all star είναι γεγονός και πλέον αρχίζει και το κοινό να τάσσεται με άτομα και ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 10/1 κόκκινοι και μπλε ρίχτηκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν την τρίτη ασυλία και να μην βγάλουν - από τόσο νωρίς - άλλον έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Και ενώ ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος, αφού είχε το στοιχείο της λάσπης είδαμε να συμβαίνουν σοβαρές ανατροπές στο κομμάτι της νίκης (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει).

Η ένταση του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor all star

Μέσα στη ένταση λοιπόν και ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας έφερε πόντο στους μπλε είδαμε μετά τον πανηγυρισμό του να βγαίνει από τα ρούχα και να φωνάζει τους αντίπαλους: «Ποιος δε μπορεί ρε...».

Η ομάδα του ωστόσο δεν τάσσεται με τέτοιες συμπεριφορές και έτσι τον ''υποχρέωσαν'' να πάει στους κόκκινους και να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που έκανε αλλά δεν βρήκε και ιδιαίτερη αποδοχή.

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star αναμένονται ανατρεπτικά! Ήδη έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία κυριολεκτικά είναι "φωτιά".

Σύμφωνα με τα τελευταία spoiler ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει πολύ κοντά ερωτικά με συμπαίκτρια του - δείτε εδώ ποια είναι - ενώ θα έχουμε και μια συγκλονιστική οικειοθελή αποχώρηση.

Η πρώτη αποχώρηση από το νησί δεν θα είναι εξαιτίας του κοινού αλλά λόγω μιας προσωπικής απόφασης. Ένας από τους συμμετέχοντες φαίνεται πως δεν αντέχει, έχει φτάσει στα όριά του.

Το όλο θέμα θα διαδραματιστεί στο συμβούλιο του νησιού. Ένα πρόσωπο περνάει δύσκολα τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Ο Γιώργος Λιανός θα περιμένει την απάντησή του: Θα μείνει ή θα φύγει; Θα φύγε!

Όσον αφορά όμως την αποχώρηση μετά το αγώνισμα της ασυλίας, θα είναι ανατρεπτική. Η ομάδα που θα χάσει όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει είναι η Μπλε η οποία θα ψηφίσει ακόμη δυο συμπαίκτες της.

Εμείς στο Youweekly.gr σας έχουμε το ένα από τα δυο πρόσωπα και αυτό είναι του... Γιώργου Ασημακόπουλου και αν κρίνουμε από το όνομα οι παίκτες θα ψηφίσουν βάση αγωνιστικής επίδοσης.

Το 4ο όνομα ήδη το γνωρίζουμε όμως για να σας το αποκαλύψουμε θέλουμε να είμαστε 100% σίγουροι οπότε μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα έχουμε νέο spoil!

 Survivor All Star spoiler 10/1 Γιώργος Ασημακόπουλος υποψήφιος