Survivor All star: Αυτός είναι μέχρι στιγμής ο μεγάλος νικητής - Έχει κάνει 5 στα 5!

Τα στατιστικά μίλησαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All star: Αυτός είναι μέχρι στιγμής ο μεγάλος νικητής - Έχει κάνει 5 στα 5!

Μπορεί το Survivor All Star να βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα μόλις μια εβδομάδα, ωστόσο ήδη έχουν βγει τα πρώτα φαβορί, ο παίκτης που θέλει το twitter για νικητή αλλά και το "αστέρι" του Άγιου Δομίνικου που δεν έχει χάσει αγώνισμα για αγώνισμα.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που μπόρεσαν ήδη, από το ξεκίνημα του παιχνιδιού να ξεχωρίσουν ανάμεσα στους παίκτες, ωστόσο άλλοι βρίσκονται στον πάτο του αγωνιστικού τμήματος του ριάλιτι, μην μπορώντας να φέρουν τις προσδοκώμενες νίκες για την ομάδα τους.

Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, στην εκπομπή Super Κατερίνα, πρόβαλλαν σε καρτέλα τους πιο δυνατούς έως τους πιο αδύναμους αγωνιστικά βάση των ματσ που έχουν τρέξει μέχρι στιγμής.

Στην τελευταία πεντάδα ωστόσο με τους πιο αδύναμους παίκτες βρίσκεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 1 νίκη στους 5 αγώνες, ο Νίκος Μπάρτζης με 1 νίκη στους 5 αγώνες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 1 επίσης νίκη στους 5 αγώνες, ενώ ακολουθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με 1 νίκη στους 8 αγώνες, και ο Περικλής Κονδυλάτος που αποχώρησε με καμία νίκη στους 8 αγώνες. Στην εκπομπή Super Κατερίνα μετά το τέλος της καρτέλας με τα ονόματα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση αγωνιστικά.

Ποιος παίκτης είναι μέχρι στιγμής αήττητος στο Survivor all star

Στην κορυφή των στατιστικών όμως ξεχωρίζει ένας παίκτης, ο οποίος είναι αήττητος μέχρι στιγμής σε όσα αγωνίσματα έλαβε μέρος και φέρνει το αδιανόητο 100% στα ποσοστά νικών.

Αυτός είναι ο... Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια) βρίσκεται πλέον μόνος του να παλεύει για το μεγάλο έπαθλο.

Δεύτερος είναι ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος έχει τρέξει 7 αγώνες και έχει μόνο μια ήττα.

Ποιος παίκτης είναι μέχρι στιγμής αήττητος στο Survivor all star