Survivor All Star: Έτοιμος να στείλει εξώδικα σε όλες τις εκπομπές ο ΣΚΑΙ - Τι συνέβη

Σε αναμμένα κάρβουνα το κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Έτοιμος να στείλει εξώδικα σε όλες τις εκπομπές ο ΣΚΑΙ - Τι συνέβη

Πολύ δυναμικά έχει ξεκινήσει το Survivor All Star, το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν ακριβώς μια εβδομάδα και έχει γίνει ήδη ο κακός χαμός στις παραλίες του Άγιο Δομίνικου. Είδαμε μάλιστα την πρώτη αποχώρηση κάλπης (δείτε εδώ ποιος έφυγε), αλλά και την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Μάλιστα, μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου (14/1) έγινε γνωστό πως τόσο ο Ατζούν όσο και η παραγωγή του Survivor All Star είναι έντονα δυσαρεστημένη με τα μέσα ενημέρωσης, που κάνουν συνέχεια spoiler για το ριάλιτι επιβίωσης, διότι μπορεί να προκαλέσει θέμα, στην συνέχεια του παιχνιδιού.

Όπως είπαν και στην εκπομπή, το Survivor All Star, πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσο έφτασε στο τελευταίο επεισόδιο) και έχει προκληθεί ένας "χαμός" με τα spoiler, από παντού.

Εξώδικα στέλνει ο ΣΚΑΙ λόγω του Survivor All Star

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της Real, ο ΣΚΑΙ για να αντιμετωπίσει τις διαρροές και να κόψει τη φόρα σε εκπομπές άλλων καναλιών που φαίνεται αν ευνοούνται από το Survivor περισσότερο από ότι οι δικές του, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να στείλει εξώδικα στα άλλα κανάλια, με τα οποία θα απαγορεύει τη μετάδοση πληροφοριών και σπόιλερ για το ριάλιτι επιβίωσης.

Έξαλλος όμως είναι κι ο Νίκος Μουτσινάς με τα spoilers που διαδίδονται για το Survivor All Star.

«Μπορώ να πω κάτι; Απευθύνομαι τώρα στις υπόλοιπες εκπομπές στα υπόλοιπα κανάλια. Για ποιον λόγο θέλετε όλοι να λέτε spoiler για το Survivor, που είναι της καναλάρας; Έκατσα εγώ να κάνω spoiler για το Maestro; Για τον Σασμό; Για το Κόκκινο Ποτάμι; Έκανα spoiler; Όχι, μην κάνετε ρε παιδιά.

Αφού θέλετε, γιατί δεν κάνετε spoiler για άλλες εκπομπές του σταθμού μας; Κάντε για την Άγρια Γη, τον Γλυκάνισο, τη Στοργή. Μην κάνετε καθόλου spoiler. Είναι ωραίο αυτό; Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, παιδιά, γι’ αυτό δεν τα λέω. Άμα τα λένε οι άλλοι, να τα πούμε πρώτοι» είπε χαρακτηριστικά πριν μερικές μέρες στην εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του.