Survivor all star: «Ένιωθα μουδιασμένο το κεφάλι μου, λέω πεθαίνω» - Σε τραγική κατάσταση ο Ηλίας Μπόγδανος

Απελπισμένος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Ένιωθα μουδιασμένο το κεφάλι μου, λέω πεθαίνω» - Σε τραγική κατάσταση ο Ηλίας Μπόγδανος

Πολύ δύσκολα ξεκίνησε το σημερινό 15/1 επεισόδιο στο Survivor all star, καθώς το αίσθημα της πείνας είχε κυριεύσει τους παίκτες και πάνω από όλα την ομάδα των μπλε, που δε λέει να πάρει νίκη από τους κόκκινους (δείτε εδώ ποιοι κερδίζουν σήμερα).

Για 7 λοιπόν ημέρες, οι παίκτες τρέφονται με καρύδα και αυτό τους έχει αποδυναμώσει σε σημείο να κλαίνε (δείτε εδώ την παίκτρια, που λύγισε) και από την άλλη τους περισσότερους να μη μπορούν να σταθούν όρθιοι.

«Είμαστε επτά μέρες χωρίς τροφή. Πραγματικά πεινάμε και δεν ξέρω πως στέκομαι όρθιος. Δηλαδή, πριν από λίγο, όταν σηκώθηκα, ζαλίστηκα και έπεσα κάτω. Τα βλέπω όλα μαύρα. Πεινάμε πραγματικά και πρέπει να αλλάξει κάτι με αυτό αλλά φοβάμαι πως κινούμαστε σαν ζωντανοί νεκροί. Πεινάμε! Το καταλαβαίνετε; Δεν αντέχουμε! Προσπαθώ να το δω από την θετική πλευρά αλλά δεν γίνεται, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος συγκεκριμένα μετά τον Ασημακόπουλου περιέγραψε την κατάσταση του ως sos, αφού ξύπνησε με το κεφάλι του μουδιασμένο σε σημείο να νιώθει, πως πεθαίνει.

Η δύσκολη κατάσταση του Ηλία Μπόγδανου στο Survivor all star

«Μέχρι τώρα προσπαθούσα να το βλέπω θετικά όπως κάνω πάντα στη ζωή μου αλλά το τελευταίο βράδυ για μένα ήταν το πιο δύσκολο βράδυ που έχω ζήσει ποτέ. Ξύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα και ένιωθα μουδιασμένο όλο μου το σώμα και αυτό που με τρόμαζε ήταν πως ήταν μουδιασμένο το κεφάλι μου πάρα πολύ. Είχα μουδιάσει εδώ! Λέω, πεθαίνω, σβήνω», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.