Αποκλειστικό: Κόκκινος συναγερμός στο Survivor All Star - Η μια οικειοθελή αποχώρηση μετά την άλλη

Πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Κόκκινος συναγερμός στο Survivor All Star - Η μια οικειοθελή αποχώρηση μετά την άλλη

Μπορεί ο ΣΚΑΙ να ετοιμάζει εξώδικα όσον αφορά το παιχνίδι (δείτε εδώ τι συμβαίνει) αλλά ο Ατζούν έχει να ασχοληθεί με κάτι ακόμα πιο σοβαρό, αν δεν θέλει να δει το Survivor All Star να παίρνει την κάτω βόλτα.

Το μεγάλο πρόβλημα της παραγωγής είναι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την κόκκινη να είναι εμφανώς πιο δυνατή από την μπλε οδηγώντας υποχρεωτικά και σε περαιτέρω αποδυνάμωση της μπλε λόγω αφαγίας και υπερβολικής πείνας.

Το πρόβλημα δε γίνεται να λυθεί άμεσα καθώς διανύουμε τις πρώτες εβδομάδες και δεν μπορούν να υπάρχουν πολλές αποχωρήσεις από τη ψηφοφορία του κοινού. Η μόνη λύση βρίσκεται αλλού: Στις οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Οι «τύχη» γέρνει περισσότερο προς τους μπλε που τρώνε μια φορά την εβδομάδα κι αν! Όσοι δεν αντέχουν πρέπει να αποχωρήσουν οικειοθελώς για να προστεθούν άλλοι, πιο δυνατοί μπας και σωθεί αυτή η ομάδα.... Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι οικειοθελής αποχωρήσεις φέτος θα χτυπήσουν κόκκινο και θα περιλαμβάνουν ονόματα που δεν περίμενε κανείς πως θα τα παρατήσουν...

Survivor All star: Αυτός είναι μέχρι στιγμής ο μεγάλος νικητής - Έχει κάνει 5 στα 5!

Μπορεί το Survivor All Star να βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα μόλις μια εβδομάδα, ωστόσο ήδη έχουν βγει τα πρώτα φαβορί, ο παίκτης που θέλει το twitter για νικητή αλλά και το "αστέρι" του Άγιου Δομίνικου που δεν έχει χάσει αγώνισμα για αγώνισμα.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που μπόρεσαν ήδη, από το ξεκίνημα του παιχνιδιού να ξεχωρίσουν ανάμεσα στους παίκτες, ωστόσο άλλοι βρίσκονται στον πάτο του αγωνιστικού τμήματος του ριάλιτι, μην μπορώντας να φέρουν τις προσδοκώμενες νίκες για την ομάδα τους.

Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, στην εκπομπή Super Κατερίνα, πρόβαλλαν σε καρτέλα τους πιο δυνατούς έως τους πιο αδύναμους αγωνιστικά βάση των ματσ που έχουν τρέξει μέχρι στιγμής.

Στην τελευταία πεντάδα ωστόσο με τους πιο αδύναμους παίκτες βρίσκεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 1 νίκη στους 5 αγώνες, ο Νίκος Μπάρτζης με 1 νίκη στους 5 αγώνες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 1 επίσης νίκη στους 5 αγώνες, ενώ ακολουθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με 1 νίκη στους 8 αγώνες, και ο Περικλής Κονδυλάτος που αποχώρησε με καμία νίκη στους 8 αγώνες. Στην εκπομπή Super Κατερίνα μετά το τέλος της καρτέλας με τα ονόματα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση αγωνιστικά.

Στην κορυφή των στατιστικών όμως ξεχωρίζει ένας παίκτης, ο οποίος είναι αήττητος μέχρι στιγμής σε όσα αγωνίσματα έλαβε μέρος και φέρνει το αδιανόητο 100% στα ποσοστά νικών.

Αυτός είναι ο... Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια) βρίσκεται πλέον μόνος του να παλεύει για το μεγάλο έπαθλο.

Δεύτερος είναι ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος έχει τρέξει 7 αγώνες και έχει μόνο μια ήττα.

Ποιος παίκτης είναι μέχρι στιγμής αήττητος στο Survivor all star