Survivor All Star trailer 16/1: Αποδεκατίζονται οι Κόκκινοι - Έντρομος ο Γιώργος Λιανός

«Νιώθει μια ζαλάδα, ας μεταφερθεί καλύτερα έξω»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star trailer 16/1: Αποδεκατίζονται οι Κόκκινοι - Έντρομος ο Γιώργος Λιανός

Δευτέρα σήμερα 16/1 κι ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ όσον αφορά το Survivor All Star! Την Κυριακή, στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης εβδομάδας που το ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στον αέρα, παρακολουθήσαμε έναν σκληρό στίβο μάχης τον οποίο - όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει πρώτοι - κέρδισαν οι Μπλε και βγήκε υποψήφιος ο Κώστας Παπαδόπουλος!

Απόψε, θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερη αγώνα ασυλίας που κρύβει πολλές ανατροπές κι εκπλήξεις.

Σας έχουμε πει ήδη και ποια ομάδα κερδίζει (δείτε εδώ) αλλά και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (δείτε τους εδώ) οπότε, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα άλλα... τα ωραία!

Survivor All Star - Δευτέρα 16/1

Αν πιστεύετε πως από αυτό το επεισόδιο θα λείπουν οι ίντριγκες και οι τσακωμοί κάνετε μεγάλο λάθος. Ο Κώστας Παπαδόπουλος θα λυγίσει σκεπτόμενος την οικογένειά του και τι μπορεί να σκέφτονται και να αισθάνονται που παρακολουθούν τα όσα γίνονται ενώ η Ασημίνα αρχίζει να ανησυχεί την παραγωγή και τον παρουσιαστή με την κατάσταση της υγείας της.

Στο συμβούλιο, δε, όπως θα δείτε και παρακάτω ο μισθοφόρος δεν θα κάτσει καθόλου καλά και θα δημιουργήσει εντάσεις και προσφυγές.

Δείτε το trailer και τα υπόλοιπα... επί της οθόνης: