Survivor All Star: «Εμείς δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε "Ίστραγκαμ"» - "Κόλαφος" ο Τάκης Καραγκούνιας για Βαλαβάνη & Χρυσαειδή

Δεν συμφωνεί με την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Εμείς δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 16/1 και οι παίκτες άρχισαν ένας ένας να μιλούν για την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιοι θα κερδίσουν σήμερα και ποιοι θα πάρουν σειρά μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο στην κάλπη).

Πρώτα από όλα ο ίδιος μίλησε στην κάμερα και εξήγησε πως όσο κι αν τον "πολεμούν" εκείνος αντέχει και θα συνεχίζει να μάχεται για να αποδείξει στους συμπαίκτες του πως η κίνησή τους ήταν λανθασμένη, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Για δεύτερη φορά συνεχόμενη βρίσκομαι στον τάκο. Ως πιο αδύναμος παίκτης, αυτό είναι πάρα πολύ άδικο, αυτό με πνίγει εμένα, γιατί ως Κωνσταντίνος προσφέρω πάρα πολύ στην καλύβα και στην συμβίωση, μαζεύω ξύλα, ανάβω φωτιές, φέρνω νίκες, τα μισά μου αγωνίσματα έχω φέρει νίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κάνω εγώ τα ματσαρίσματα και όταν με διαλέγουν και φέρνω τον πόντο, είναι διπλή νίκη για την ομάδα μου. Τα συναισθήματά μου για την ομάδα μου έχουν αλλάξει, δεν τους εμπιστεύομαι.

Όσο καλό και να κάνω και όσο και να κερδίσω, θα είμαι πάντα ο εύκολος στόχος γιατί δεν είμαι στην κλίκα τους. Με βλέπει τώρα η οικογένεια, τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος. Εγώ δεν είμαι στόχος, θα είμαι βράχος θα είμαι δυνατός, θα παλέψω. Δεν θα τους απογοητεύσω αλλά ζητάω συγγνώμη που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να μου δίνουν αυτή την ψήφο για να μείνω εδώ. Ότι σφαλιάρα και να φάω θα το αντέξω.

Υπάρχουν συμπαίκτες μου στην καλύβα, η Σταυρούλα ας πούμε δεν φέρνει νίκες, ούτε συνεισφέρει στην ομάδα, παρόλα αυτά είχε λιγότερες ψήφους από εμένα», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

"Κόλαφος" ο Τάκης Καραγκούνιας για την Χρυσαειδή και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor All Star

Εκείνος, με την σειρά του ανέφερε πως θεωρεί ότι είναι πράγματι λάθος το κριτήριο με το οποίο ψηφίστηκε ο αντίπαλός του, διότι πιστεύει πως είναι καλός παίκτης, ενώ επισήμανε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα έπρεπε να είναι στην θέση του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε "Ίστραγκαμ"», ενώ πρόσθεσε: «Αυτό που έγινε με τον Κώστα είναι αδιανόητο». Στο τέλος, μάλιστα, δήλωσε πως το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωσή του.

Θέση πήρε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος υπερασπίστηκε την σύντροφό του (δείτε εδώ το φιλί τους πίσω από τις κάμερες), εξηγώντας πως θα ήταν άδικο να βγει στον τάκο.