Survivor All Star: «Κάτι έχω αφήσει στην Ελλάδα πίσω...» - "Λύγισε" η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον χωρισμό της

Τα υπονοούμενα για το διαζύγιό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Κάτι έχω αφήσει στην Ελλάδα πίσω...» -

Την Δευτέρα 16/1 ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο για το Survivor All Star στο κανάλι του ΣΚΑΪ ενάντια στην πρεμιέρα του MasterChef. Οι παίκτες "άνοιξαν κατευθείαν πυρά" κατά των διαγωνιζόμενων της κόκκινης ομάδας για την απόφασή τους να βγάλουν στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, με πρώτο τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος κατακεραύνωσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή (δείτε εδώ τι είπε).

Λίγο πριν το αγώνισμα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μιλήσει για όλα αυτά με τους ίδιους, με την Σταυρούλα να παίρνει θέση και να λέει πως δεν γίνεται τυχαία όλο αυτό εναντίον της, διότι ίσως κάποιοι να θέλουν να την ρίξουν ψυχολογικά, μιας που ήδη δεν είναι στα καλύτερά της, αφήνοντας υπονοούμενα για τον χωρισμό της με τον 3 μηνών σύζυγό της.

"Λύγισε" η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor All Star

Με την σειρά της και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε με ευγένεια στον μισθοφόρο πως γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι και δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν για τις επιλογές της, παρόλο που εξήγησε πως μετάνιωσε για το άτομο που ψήφισε (δείτε εδώ ποιοι θα βγουν υποψήφιοι μαζί με τον Παπαδόπουλο).

«Δεν ξέρω τι λέει ο Τάκης, που μου είναι συμπαθής. Θα κρίνει ο κόσμος. Τάκη μου, αν έφερε τυχαία αυτές τις δύο νίκες, πίστεψέ το εσύ. Εγώ πραγματικά ξέρω ποια είναι η Ευρυδίκη. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν εδώ».