Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου που πρόδωσε την συμμετοχή του στο Survivor All Star

Το αιχμηρό σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου που πρόδωσε την συμμετοχή του στο Survivor All Star

Ο Τριαντάφυλλος έχει δηλώσει σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές πως δεν πρόκειται να μπει στο Survivor All Star και ένας από τους λόγους είναι ο γιος του ο οποίος δεν θέλει να φύγει ξανά μακριά ο μπαμπάς του. Ένας ακόμη όμως είναι και ο οικονομικός.

Μέχρι και ο Τζέιμς Καφετζής δήλωσε πως δεν είναι λογικό ο τραγουδιστής να παίρνει τα ίδια χρήματα με τους υπόλοιπους παίκτες μέσα στο παιχνίδι, ειδικά την ώρα που στο Survivor 4 κάθε εβδομάδα του έδιναν 5.500 και όχι 5.000.

Τις τελευταίες ημέρες όμως κυκλοφορούν οι φήμες πως τελικά ο Τριαντάφυλλος θα μπει το παιχνίδι, καθώς ο Τούρκος παραγωγός τον θέλει απεγνωσμένα μέσα στο παιχνίδι, αφού σίγουρα θα δημιουργήσει πολλά σκηνικά, κυρίως τώρα που έχει δημιουργήσει... κατάσταση τόσο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όσο και με τον Νίκο Μπάρτζη - δείτε εδώ τι έχει συμβεί.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου που πρόδωσε την συμμετοχή του στο Survivor All Star

Μια ανάρτηση μάλιστα που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πρόδωσε όπως φαίνεται τη συμμετοχή του στον All Star κύκλο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε τα νούμερα τηλεθέαση που έκανε χθες 15/1 το ριάλιτι και για ακόμη μια φορά πέταξε την σπόντα του στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Αυτό δεν το περίμενα να το δω. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια. Και πέρα από το ό,τι είπε ο Βασάλος και τις ειρωνείες του, εγώ αγαπώ αυτό που λέγεται Survivor και το εννοώ. Ίσως λείπει αυτός ο ήρωας που θα ταυτιστεί ο τηλεθεατής μαζί του» έγραψε.

Για όποιους δεν κατάλαβαν λοιπόν, ο Ντάφυ στην ανάρτηση του έγραψε «να πάμε όλα καλά» και μάλιστα η είδηση πως μπαίνει στο παιχνίδι επιβεβαιώθηκε από το Πρωινό, αποκαλύπτοντας μάλιστα πόσα χρήματα θα παίρνει κάθε εβδομάδα.

Τριαντάφυλλος Survivor All Star