«Κάποιοι εδώ και εκεί που βρίζετε μακάρι να...» - Ο Τριαντάφυλλος ξεκαθαρίζει για το Survivor All Star

Η οργισμένη ανάρτησή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από το πρωί της Τρίτης 17/1 έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται ειδήσεις που αφορούν το όνομα του Τριαντάφυλλου και την συμμετοχή του στο Survivor All Star. Πιο συγκεκριμένα, στο Πρωινό μας ανακοινώθηκε πως ο τραγουδιστής θα εισβάλει στο ριάλτι επιβίωσης και μάλιστα κάνοντας "χρυσή" συμφωνία με την παραγωγή για περισσότερα λεφτά (δείτε εδώ πόσα), ενώ υπάρχει και μία ανάρτησή του, η οποία φάνηκε πως πρόδωσε το "ναι".

Παρόλα αυτά, λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα οργισμένο κείμενο κατά το οποίο απαντάει "ανοιχτά" για το εάν έχει δεχθεί και αν έχει κάνει συμβόλαιο με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το παιχνίδι.

Ο Τριαντάφυλλος ξεκαθαρίζει για την συμμετοχή του στο Survivor All Star

Πιο συγκεκριμένα, αρνείται όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον και ξέσπασε για το γεγονός πως όλοι "στέκονται" στα χρήματα που υποτίθεται πως θα έπαιρνε, τονίζοντας πως δεν είναι τα λεφτά το παν και πως σημασία έχει μόνο η οικογένεια και το συγκεκριμένα το παιδί του, όταν έρχεται η ώρα να λάβει τέτοιου είδους αποφάσεις.

«Σταματήστε όλο αυτό με το Survivor ότι θα μπω και θα πάρω τρελά λεφτά. Κάποιοι εδώ και εκεί που βρίζετε μακάρι να γινόταν κάτι και να με γνωρίζατε από κοντά για να δείτε ποιος είμαι. Αν και έχω κάνει τρελή προετοιμασία και θα είχε πολλή πλάκα με αυτό που θα βλέπατε, όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω ποτέ γιατί το παν δεν είναι τα λεφτά ρε.

Επιτέλους έχω ένα παιδί και πάνω απ’ όλα βάζω αυτό, όποιος θέλει το καταλαβαίνει όποιος δεν θέλει ας συνεχίσει να βρίζει. Εγώ εύχομαι σε όλους τα καλύτερα γιατί ξέρω είσαστε καλοί άνθρωποι», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τριαντάφυλλος Survivor All Star
Instagram / Τριαντάφυλλος