Survivor All Star: «Έχω τελειώσει» - Σε αδιέξοδο ο Κώστας Παπαδόπουλος

«Εμένα πάνε να φάνε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Έχω τελειώσει» - Σε αδιέξοδο ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος που αναδείχθηκε για δεύτερη φορά πρώτος προς αποχώρηση από το Survivor All Star και αυτό τον έχει διαλύσει. Τις προάλλες ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ, μιλώντας για την κατάστασή του και την αδικία που πραγματοποιήθηκε εις βάρος του, ενώ μέχρι και η σύζυγός του πήρε θέση δημόσια και κατηγόρησε μέχρι και με ονόματα ορισμένους από τους συμπαίκτες του οι οποίοι κατά τα λεγόμενά της θέλουν να τον βγάλουν από την μέση.

«Το είπε άλλωστε κι ο Βασάλος ότι δεν φοβάμαι ότι θα φύγει η Ευρυδίκη, είναι δυνατή, μου το έχει αποδείξει. Μα φυσικά με 200.000 ακόλουθους που έχει στο Instagram, πώς να φοβάται ότι θα φύγει. Ο Μαρτίκας έχει παραμείνει 13 φορές όταν ήταν υποψήφιος. Εμένα πάνε να φάνε. Ένα απλό λαϊκό παιδί… Είμαι ένας αληθινός Survivor κι αγαπητός στον κόσμο, είμαι δίπλα στον κόσμο κι έχω βοηθήσει πολλούς. Έχω κι εγώ ένα μικρό κοινό που με αγαπά και με στηρίζει.

Πώς μου την έφεραν και την πάτησα έτσι; Να έχω απέναντί μου τον Μαρτίκα, ο οποίος έχει βγει τόσες φορές υποψήφιος κι έχει παραμείνει και την Ευρυδίκη με τόσους followers στο Instagram. Πάει έχω τελειώσει», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος εξηγώντας πως τον έβαλαν απέναντι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία έχει πολλούς followers στα social media, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας έχει μείνει 13 φορές ενώ ήταν υποψήφιος στο παιχνίδι στο παρελθόν.

«Εμένα πάνε να φάνε, ένα απλό λαϊκό παιδί», είπε στη συνέχεια.

Ο κακός χαμός για τις υποψηφιότητες του Survivor All Star προς αποχώρηση

Θέση για όλη αυτή την κατάσταση πήρε και ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος τα έχει βάλει με την Ασημίνα, διότι θεωρεί πως έχει έπαρση και μαζί με την Ευρυδίκη και την Σταυρούλα έβγαλαν τον Μαρτίκα στον τάκο επίτηδες, αλλά και η ίδια η Ευρυδίκη, η οποία θεωρεί πως δεν έχει να φοβάται τίποτα και αν είναι η ώρα της να φύγει θα το αποδεχθεί (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος).

Σχετικά με την τελευταία, ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε πως περίμενε ότι θα βγαίνε υποψήφια η καλή του, ενώ υποστήριξε, χωρίς να το γνωρίζει, τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη, καθώς ανέφερε πως θεωρεί ότι η υποψηφιότητα του Μαρτίκα είναι αποτέλεσμα της συμμαχίας των κοριτσιών της ομάδας.