Survivor All Star trailer 18/1: Η ανακοίνωση για τον παίκτη που αποχωρεί - "Παγώνουν" Διάσημοι και Μαχητές

Απόψε η μεγάλη ανατροπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 18/1: Η ανακοίνωση για τον παίκτη που αποχωρεί -

Κυριακή και Δευτέρα οι Μαχητές του Survivor All Star, κατάφεραν να κερδίσουν τα δυο αγωνίσματα ασυλίας, με του Διάσημους να βγάζουν τρεις παίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Την Τρίτη ωστόσο, δηλαδή χθες 17/1, έγινε η ανατροπή με τους Διάσημους να κερδίζουν και τους Μαχητές να ψηφίζονται στο συμβούλιο του νησιού.

O Κώστας Παπαδόπουλος, ήταν ο πρώτους που ψηφίσθηκε μετά την ήττα της Κυριακής, ο οποίος δυσαρεστήθηκε πάρα πολύ από την απόφαση της ομάδας τους (να σημειωθεί πως ήταν υποψήφιος και την προηγούμενη εβδομάδα).

Στην ήττα της ασυλίας της Δευτέρας, ψηφίσθηκαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που δήλωσε ότι το περίμενε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας που εξεπλάγη, καθώς στην αρχή ήταν από τους παίκτες που δεν είχε χάσει ούτε μια νίκη.

Την Τετάρτη ωστόσο με την ήττα των Μαχητών, υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Καρολίνα Καλύβα. Το αγόρι της μάλιστα που την περιμένει έξω σαν τρελό (δείτε εδώ ποιος είναι) σίγουρα θα την στηρίξει για να μην φύγει από το παιχνίδι.

Σήμερα 18/1 λοιπόν, θα δούμε έναν παίκτη να αποχωρεί, να παίρνει τα πράγματα του, στη συνέχεια το αεροπλάνο και να επιστρέφει στην Ελλάδα....

Πριν όμως από αυτό, στην παραλία των Κόκκινων θα επικρατήσει χαμός. Το σχέδιο Μαρτίκα που ξεκίνησε εδώ και ημέρες και συγκεκριμένα μετά την υποψηφιότητα του, συνεχίζεται και στο στόχαστρο του έχουν μπει τρεις συμπαίκτριες του. Όπως θα παρακολουθήσουμε θα ξεκινήσει για ακόμη μια φορά να κράζει μπροστά στην κάμερα και δεν θα λείψουν και οι... απαντήσεις.

Όσον αφορά τον στίβο μάχης, θα είναι δύσκολος όχι όμως λόγω των εμποδίων, αλλά λόγω της έναρξης που θα τους... ζαλίσει!

Ποιος θα αποχωρήσει; Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα έχουμε spoil! Μέχρι όμως να έρθει αυτή η στιγμή, δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο φαγητού.

Τι 17/1 trailer του Survivor All Star