Survivor All Star: Η απώλεια που του στοίχισε - Αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η απώλεια που του στοίχισε - Αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Μπορεί οι 26 παίκτες που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για να μπουν στο Survivor All Star να νόμιζαν πως αυτή την φορά τα πράγματα θα είναι λίγο πιο εύκολα, καθώς τώρα ξέρουν πως να επιβιώσουν, ωστόσο, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από ότι τα περίμεναν.

Από την αρχή ο Γιώργος Λιανός είχε πει πως οι συνθήκες θα είναι ακόμη πιο δύσκολες, καθώς θέλουν να κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο δυνατό και ανταγωνιστικό. Αυτό όπως φαίνεται το κατάφεραν αφού ήδη μετράνε μια οικειοθελή αποχώρηση, αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου η οποία σήμερα 18/1 βρέθηκε στο Πρωινό μας και έκανε μια αποκάλυψη "βόμβα" για Βαλαβάνη & Βασάλο που δεν έπρεπε να ειπωθεί.

Μιας και μιλάμε λοιπόν για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που έχει προκαλέσει παραλήρημα στο twitter με τις πόζες του δείχνοντας του κοιλιακούς του και τις απίστευτες ατάκες του, να ενημερώσουμε πως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια δυσάρεστη είδηση.

Θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος από το Survivor All Star;

Σήμερα Τετάρτη, στο Survivor All Star πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα έντονο επεισόδιο μετά το ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα στο συμβούλιο του νησιού λόγω της υποψηφιότητας του για αποχώρηση. Το σχέδιο του που ξεκίνησε εδώ και ημέρες, συνεχίζεται και στο στόχαστρο του έχουν μπει τρεις συμπαίκτριες του. Όπως θα παρακολουθήσουμε θα ξεκινήσει για ακόμη μια φορά να κράζει μπροστά στην κάμερα και δεν θα λείψουν και οι... απαντήσεις (δείτε το trailer).

Όσον αφορά τον στίβο μάχης, θα είναι δύσκολος όχι όμως λόγω των εμποδίων, αλλά λόγω της έναρξης που θα τους... ζαλίσει - δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο φαγητού.

Όσον αφορά την αποχώρηση... πρόκειται να στοιχίσει στον Κωνσταντίνο Βασάλο πολύ μάλιστα, όχι επειδή θα φύγει... η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά επειδή είδαν οι Μαχητές, πως 1ον οι Διάσημοι δεν ψηφίζουν στρατηγικά αλλά αγωνιστικά και 2ον γιατί απόψε θα αποδειχθεί πως ακόμη και τα πιο δυνατά ονόματα τηλεοπτικά μπορούν να αποχωρήσουν (Η Ευρυδίκη έλεγαν πως είναι από τα πιο δυνατά πρόσωπα).

Στο twitter λοιπόν επικρατεί μια σύγχυση πως αν χάσουν τις ασυλίες την επόμενη εβδομάδα οι Μαχητές πολύ πιθανόν να ψηφίσουν τον Βασάλο, αφού ο πιο αδύναμος τους που ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος μας έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό.

Survivor All Star Κωνσταντίνος Βασάλος

Survivor All Star Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρηση