Survivor All Star: Εκτός ο Στάθης Σχίζας - "Μπουρλότο" στους Κόκκινους

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Εκτός ο Στάθης Σχίζας -

Το βράδυ της Τετάρτης 18/1 θα αποκαλυφθεί το όνομα του δεύτερου προσώπου που αποχωρεί από το Survivor All Star (δείτε εδώ ποιο είναι, δεν θα το περιμένετε), αλλά μέχρι να συμβεί αυτό ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Καρολίνα Καλύβα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες σχετικά με το γιατί ψηφίστηκαν όσοι βγήκαν στην κάλπη, με την Στέλλα να παραπονιέται πως υπάρχουν άλλοι παίκτες που δεν έχουν φέρει πολλές νίκες και πως ήταν άδικο όλο αυτό προς το πρόσωπό της, παρόλο που δεν κατέληξε ως υποψήφια με την Καρολίνα να της "επιτίθεται".

"Σάλος" στην ομάδα των Κόκκινων στο Survivor All Star

«Πιέζεις να μάθεις ποιοι σε ψήφισαν», της είπε συγκεκριμένα η Καρολίνα με την Στέλλα να το αρνείται.

Τότε ξέσπασε και ο Βασάλος: «Την επόμενη εβδομάδα να ψηφιστώ να ησυχάσουν οι απέναντι».

Το γεγονός, όμως, πως ο φαρμακοποιός μιλάει για συνομωσίες των διασήμων με τους μαχητές, αναστάτωσε τους Κόκκινους, διότι όταν ο Σάκης Κατσούλη εμμέσως υπερασπίστηκε την Καρολίνα, έγινε χαμός.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριαλένα (δείτε την αλήθεια για την σχέση της με τον Βασάλο) και ο Σάκης (δείτε εδώ αν θα αποχωρήσει τελικά) τοποθετήθηκαν με αποτέλεσμα να ξεφύγει ο καυγάς. Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε με καλά λόγια για την Καρολίνα και ο Νίκος Μπάρτζης είπε πως αυτό είναι κάτι που προσβάλλει τον ίδιο και τους συμπαίκτες τους.

«Νιώθετε ότι σας προσέβαλα;», ρώτησε ο Σάκης με έντονο ύφος και οι απαντήσεις που έλαβε ήταν ποικίλες, ενώ κάποιοι δήλωσαν πως "τους πουλάει".

Παρόλα αυτά το έληξαν εκεί και αποφάσισαν να τα δώσουν όλα στη μάχη, χωρίς όμως τον Στάθη Σχίζα και σε αυτόν τον αγώνα, ο οποίος έχει πάθει διάστρεμμα στα δάχτυλά του.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η Κατερίνα Δαλάκα, λίγο αφού ξεκίνησε ο αγώνας επέστρεφε στην ομάδα της, με τον Γιώργο Λιανό να επισημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί για μια ακόμη φορά.