Survivor All Star: «Δεν ήθελα να ψηφίσω τον Βασάλο, γιατί...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Κωνσταντίνο

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Δεν ήθελα να ψηφίσω τον Βασάλο, γιατί...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Κωνσταντίνο

Μπορεί στην Κόκκινη ομάδα του Survivor All Star να επικρατεί ο κακός χαμός εξαιτίας της υποψηφιότητας του Σπύρου Μαρτίκα προς αποχώρηση, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καλά ούτε στην Μπλε ομάδα. Μπορεί να βγήκε υποψήφια η Καρολίνα Καλύβα, αλλά και το όνομα της Στέλλας Ανδρεάδου βρέθηκε στην κάλπη.

Οι περισσότεροι εξήγησαν πως δεν μπορούν να ψηφίσουν απόλυτα αγωνιστικά σε αυτό το σημείο, διότι είναι πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα να προέχουν οι συμπάθειες. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μάλιστα, αποκάλυψε στην κάμερα πως θα μπορούσε να είχε ψηφίσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο έχει έρθει πολύ κοντά, αλλά λόγω συμπάθειες προτίμησε να μην το κάνει.

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα και ποιος θα αποχωρήσει!

Η κίνηση της Μαριαλένας προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star

«Δεν ήθελα να ψηφίσω τον Βασάλο, διασύρτε με», είπε χαρακτηριστικά.

Η συμπεριφορά των συμπαικτών της, όμως, πλήγωσε την Στέλλα, η οποία μίλησε σε όλους και εξήγησε πως το θεώρησε άδικο, ενώ τόνισε πως η Καρολίνα δεν πρέπει να την συμπαθεί και αυτό φαίνεται από το βλέμμα της όταν την κοιτάει.