Φάνηκαν τα οπίσθια παίκτριας του My Style Rocks - Έξαλλος ο Σκουλός: «Να στο περιγράψω; Θες να στο ζωγραφίσω;»

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάνηκαν τα οπίσθια παίκτριας του My Style Rocks - Έξαλλος ο Σκουλός: «Να στο περιγράψω; Θες να στο ζωγραφίσω;»

Το επεισόδιο της Παρασκευής 20/1 του My Style Rocks τα είχε όλα. Πρώτα από όλα η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μία ανακοίνωση "σοκ" για το σόου, ενώ στη συνέχεια, με το που άρχισαν να παρουσιάζουν τα σύνολά τους οι διαγωνιζόμενες, έγινε ο κακός χαμός. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τσακώθηκε με μία παίκτρια, ενώ λίγο αργότερα ο Δημήτρης Σκουλός έκανε μία παρατήρηση σε μία επόμενη, την οποία δεν περίμενε κανείς.

Πρόκειται για την Εύα Φούσκα, η οποία φόρεσε ένα πολύ κοντό φόρεμα και ο διάσημος φωτογράφος το επισήμανε, λέγοντας πως φαίνονται τα οπίσθιά της, με αποτέλεσμα να επικρατήσει τεράστια αμηχανία στο πλατό του ΣΚΑΪ.

Φάνηκαν τα οπίσθια παίκτριας του My Style Rocks

Πιο συγκεκριμένα της είπε: «Δεν θεωρείς ότι αυτό που φοράς είναι πάρα πολύ κοντό;» αναρωτήθηκε, αρχικά, ο κριτής του ριάλιτι μόδας για να αποκριθεί άμεσα η Εύα πως «θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ κοντό αλλά το ήθελα κοντό».

Δ.Σ.: Ξέρεις ότι όταν περπάταγες, οριακά, φαίνεται το ποπουδάκι σου;

Ε.Φ.: Είμαι σίγουρη ότι, όταν περπάταγα, δεν φαινόταν το ποπουδάκι μου γιατί φοράω κάτι άλλο από μέσα.

«Και αυτό κοντό όμως είναι, το από μέσα, να ξέρεις», υπογράμμισε, με χαμόγελο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προς τη νεαρή διαγωνιζόμενη. «Το ξέρω, εγώ το έβαλα», απάντησε με μιας η Εύα Φούσκα στην κριτή του σόου.

Δ.Σ.: Θα πας έτσι μαζί με το παιδάκι του και την πρώην του για φαγητό και θα φαίνεται λίγο το ποπουδάκι; Είναι λάθος! Είναι πάρα πολύ κοντό! Φαίνεται λίγο το ποπουδάκι σου. Δεν μπορείς να βγεις έτσι έξω, παιδί μου.

Ε.Φ.: Τώρα φαίνεται ή θα φανεί; Γιατί πριν μου είπατε ότι μπορεί να φανεί.

Δ.Σ.: Σχεδόν φαίνεται. Τι να σου πω; Να στο περιγράψω; Θες να στο ζωγραφίσω; Δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό. Το κόνσεπτ θα μου άρεσε αν ήσουν ελκυστικά σικάτη. Τώρα πας σε άλλα μονοπάτια που δεν θέλω καν να τα σκέφτομαι. Δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου αρέσει που βγήκες γυμνή έξω