Survivor All Star: Πρώτη ημέρα μετά την αποχώρηση της Βαλαβάνη - Η ψυχολογία του Κωνσταντίνου Βασάλου

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Πρώτη ημέρα μετά την αποχώρηση της Βαλαβάνη - Η ψυχολογία του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ από τον Άγιο Δομίνικο για να μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στο Survivor All Star και να σχολιάσει τις τελευταίες αποχωρήσεις που σημειώθηκαν από το παιχνίδι.

Αναφέρθηκε μάλιστα στην αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη την οποία δεν περίμενε κανείς, αφού πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλή πρόσωπο της τηλεόρασης. Πολλοί μάλιστα πίστευαν πως στην παραλία θα βλέπαμε να έρχεται πιο κοντά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον οποίο κυκλοφορούσαν φήμες πω έχουν χωρίσει.

Και ενώ οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν από κολλητό τους φίλο που αποκάλυψε και το λόγο που μένουν ακόμη μαζί, ο Γιώργος Λιανός μετέφερε την ψυχολογία του Κωνσταντίνου μετά την αποχώρηση της από το All Star.

Οι αποκαλύψεις του Λιανού για το Survivor All Star και Βασάλο - Βαλαβάνη

Όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι άνθρωπος που με το χιούμορ του προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματα του για αυτό και τον ακούμε συνέχεια να κάνει πλάκα με διάφορες καταστάσεις. Ωστόσο, η αποχώρηση της πρώην συντρόφου του τον ενόχλησε αρκετά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και γενικά στο νέο κύκλο του Survivor αλλά και τις τεχνικές των παικτών που πέταξαν ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Άφησε μάλιστα και τις σπόντες του για να όμορφα και ρομαντικά τοπία που έχουν στις παραλίες.

«Το δύσκολο στην δική μας υπόθεση φέτος είναι να καταλάβουμε τις ιστορίες που τρέχουν από πίσω. Υπάρχει αρκετή συνεννόηση. Φέτος, οι παίκτες είναι έμπειροι. Ξέρουν πότε γράφουν οι κάμερες και πότε όχι. Εάν θέλουν να κρύψουν κάτι, το κάνουν. Είναι και αυτό στα πλαίσια του παιχνιδιού απλά έχει πάει σε ένα level πιο ψηλό», ανέφερε.

Δείτε επίσης, ποια ομάδα κερδίζει αύριο το έπαθλο φαγητού και την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Και συνέχισε: «Στα φλερτ δεν επεμβαίνω. Το νησί έχει φοίνικες, ηλιοβασιλέματα. Είναι το κατάλληλο μέρος να ερωτευτείς. Θα δούμε νέους παίκτες και σκοπός είναι να το ζήσουν αρκετοί και να μπουν από νωρίς. Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπώ και μας έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές. Χαρά μου θα ήταν να τον δω να έρχεται στο Survivor».