«Είχα δει το βίντεο με τον Μάριο και...»: Άκρως αποκαλυπτική η φίλη του Πρίαμου μετά τα φιλιά με την Καρολίνα στο Survivor All Star

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είχα δει το βίντεο με τον Μάριο και...»: Άκρως αποκαλυπτική η φίλη του Πρίαμου μετά τα φιλιά με την Καρολίνα στο Survivor All Star

Το μεσημέρι της Κυριακής (22/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» συνδέθηκε μέσω Skype η φίλη του Μάριου Πρίαμου. Η κοπέλα κλήθηκε να απαντήσει στα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο μέσα στο Survivor All Star, που είδαμε την ερωτική σκηνή μεταξύ της Καρολίνας και του φίλου της (δείτε την εδώ).

Μια σκηνή που έχει προκαλέσει μεγάλο "ντόρο" τόσο στους τηλεθεατές, όσο και τους κοντινούς των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης, όπως ο Μπό, που τύχαινε να είναι ο σύντροφος της Καρολίνας. Να υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής βρέθηκε στην ίδια εκπομπή και χώρισε δημόσια την παίκτρια του Survivor All Star (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Οι δηλώσεις της φίλης του Μάριου Π΄ριαμου για το φιλή του με την Καρολίνα στο Survivor All Star

Η φίλη του Μάριου Πρίαμου, λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, και μίλησε για τα όσα συμβαίνουν λέγοντας πως δεν γνώριζε κάτι. Σχετικά με το σκάνδαλο του ριάλιτι και την στάση του φίλου της, η Τζόρτζια είπε οτι ξαφνιάστηκε πάρα πολύ, διότι τον ξέρει σαν άνθρωπο και πόσο ηθικός και με αρχές άνθρωπος είναι.

«Ο Μάριος και εγώ είμαστε ακρετά χρόνια φίλοι. Πριν με καλέσετε για να βγω στην εκπομπή, είχα δει το βίντεο με τον Μάριο και το είδα δέκα φορές και δεν το πίστευα. Καταλαβαίνετε γιατί από τα site δεν φαίνεται και τόσο πολύ καθαρά τι γίνεται εκεί στην καλύβα που ήταν ο Μάριος μαζί με την Καρολίνα. Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον Μάριο, τόσα χρόνια και γνωρίζω ότι είναι ένα παιδί με αρχές και πόσο ηθικός είναι και λόγω του επαγγελματός του και από την οικογένεια του.

Είναι ένας άνθρωπος με αρχές και σέβεται τους γύρω του και έχει ομαδικό πνεύμα και θα ήθελα πάρα πολύ και έγω να δω τι συμβαίνει και γιατί έγινε όλο αυτό, ξεκαθαρίσει όλη αυτή η κατάσταση και αντιλαμβάνομαι γιατί ο Μπο έπεσε από τα σύννεφα και ε΄ναι απόλυτα κατανοητό», είπε η Τζόρτζια, φίλη του Μάριου Πρίαμου.