Survivor All Star: «Την ξέρω τόσο καλά...» - Συντετριμμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Οι πρώτες δηλώσεις του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Την ξέρω τόσο καλά...» - Συντετριμμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor All Star ανακοινώθηκε το όνομα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ως το πρόσωπο που αποχωρεί από το παιχνίδι και όλοι τους έμειναν άναυδοι, διότι δεν περίμεναν πως μία τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό δεν θα είχε την στήριξη του κόσμου (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα 22/1 και ποιος θα βγει υποψήφιος).

Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χάρηκαν. Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θεωρεί πως η συγκεκριμένη τους "ένωνε" με την μπλε ομάδα και αυτό τους έκανε κακό, ανέφερε πως εν τέλει αποδείχθηκε ότι δεν μετράνε τα follow και τα like, αλλά η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος κάθε φόρα στους παίκτες, ενώ και ο Κώστας Παπαδόπουλος αισθάνθηκε δικαιωμένος, καθώς από την αρχή έλεγε πως το γεγονός ότι τον έβγαλαν στον τάκο ήταν άδικο.

Οι μαχητές, από την άλλη πλευρά, χάρηκαν για την παραμονή της Καρολίνας Καλύβα, με τον Τάκη Καραγκούνια να επιβεβαιώνει επί της ουσίας τους δύο προλαλήσαντες.

Υπάρχει ένας, όμως, ο οποίος δεν χάρηκε καθόλου. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ μπερδεμένος και στεναχωρημένος. Την ξέρω τόσο καλά. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος, Έπεσα από τα σύννεφα», ενώ τόνισε πως η Ευρυδίκη είναι ένας άνθρωπος που ούτε ενοχλεί ούτε πληγώνει τους συμπαίκτες και τα πρόσωπα γύρω της. Έπειτα μίλησε για όσα του ψιθύρισε στο αυτί κλαίγοντας πριν φύγει, λέγοντας ότι της είχε πει ότι θέλει να πάρει το τρόπαιο φέτος: «Μου το υπενθύμισε φεύγοντας. Εφόσον αποχώρησε μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου, τίποτα άλλο».