Survivor All Star: «Το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του...» - Τα πρώτα λόγια της Καρολίνας μετά τα επίμαχα πλάνα με τον Πρίαμο

Τι είπε ακριβώς

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star:  «Το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του...» - Τα πρώτα λόγια της Καρολίνας μετά τα επίμαχα πλάνα με τον Πρίαμο

Μετά τα όσα έγιναν με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο στο συμβούλιο του Survivor All Star, που ο Γιώργος Λιανός τους "χτύπησε" το καμπανάκι (δείτε εδώ τι τους είπε) οι δύο παίκτες μίλησαν για την κατάσταση που επικρατεί.

Μετά τα χθεσινά γεγονότα στον Άγιο Δομίνικο τα ονόματά τους φιγουράρουν παντού, όπως και τα αυτά των... πρώην πια συντρόφων τους, Μπο και Ελευθερίας Ελευθερίου. Εδώ και μέρες φημολογούνταν πως ο Μάριος έχει έρθει κοντά με μια συμπαίκτριά του αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτή θα ήταν η Καρολίνα αφού όλοι γνώριζαν πως εδώ και δυο μήνες σχεδόν βρίσκεται στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος μέχρι και πριν λίγες ημέρες την στήριζε και δημοσίευε στα social media του κοινές τους φωτογραφίες. Κανείς, επίσης, δεν είχε πάρει χαμπάρι αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια όλων.

Οι δυο παίκτες των αντίπαλων ομάδων, κατά την διάρκεια κάποιων αγωνισμάτων, είχαν καταφέρει να βρουν την χρυσή τομή και με λίγες και διακριτικές κινήσεις να συνενοούνται και να κλείνουν τα... βραδινά τους ραντεβού στο δάσος. Όπως θα δείτε μάλιστα στο παρακάτω βίντεο, σε έναν στίβο μάχης αγκαλιάστηκαν και μέσα σε εκείνα τα ελάχιστα δευτερόλεπτα ο ένας ψιθύρισε στον άλλο «τα λέμε το βράδυ».

Διαβάστε επίσης: Τον «μαχαίρωσαν» όλοι πισώπλατα - Φωτογραφία πριν το Survivor All Star, όταν ο Κατσούλης και η Μαριαλένα πόζαραν αγκαλιασμένοι με Μπο και Καρολίνα

Τα πρώτα λόγια της Καρολίνας για τα πλάνα με τον Πρίαμο

Η Καρολίνα, λοιπόν, μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό συμβούλιο σχετικά με τον Μάριο Πρίαμο.

«Η αγάπη δεν έχει όρια, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα ξαναγίνει», είπε η Καρολίνα.

Επιπλέον, η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, έκανε λόγο και για την συμπαίκτρια της Ασημίνα, που την "έκραξε" για το ερωτικό της ειδύλλιο.

«Το τι θέλω εγώ αφορά εμένα, οι περαιτέρω φωνές ας μείνουν στην άκρη», συνέχισε η Καρολίνα.

«Όταν μιλάμε για αγάπη μιλάμε ότι η αγάπη δεν έχει όρια. Ναι μεν μας έχουν βάλει όρια να μην βλέπουμε τους αντιπάλους μας κλπ. Είναι ανθρώπινο κατά βάση. Πραγματικά δεν μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και κατά πόσο θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχουν όρια.

Το τι θέλω εγώ, πως το θέλω εγώ και πως θέλω να το κάνω εγώ, αφορά εμένα και ότι έχει να μου πει το Survivor προς εμένα, εγώ είμαι εδώ να το αντιμετωπίσω. Οι περεταίρω φωνές να μείνουν στην άκρη. Το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του αφορά εκείνον, γι αυτό λέγονται προσωπικά. Το μόνο που μπορώ να δώσω σαν δικαιολογία στην Ασημίνα είναι το νεαρό της ηλικίας της. Που βγαίνει και λέει για τις σχέσεις μου. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβαίνει και να διαβάλει τις σχέσεις του άλλου. Τι να πω; δεν μου αρέσει; Το θεωρώ κατινιά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.