My Style Rocks: «Να πας στη θέση της Κατερίνας που είναι...» - Η σπόντα του Σκουλού στην Παπαγεωργίου

«Κάνεις λάθος γιατί αν έχεις παρακολουθήσει, κάποιες φορές λέω κάτι με περισσότερη έμφαση»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Να πας στη θέση της Κατερίνας που είναι...» - Η σπόντα του Σκουλού στην Παπαγεωργίου

Το My Style Rocks, ξεκίνησε αρκετά δυναμικά με κάποιες παίκτριες να είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί (δείτε εδώ ποιες). Βέβαια, εντύπωση έκανε το ντύσιμο της Σελένης και ο Δημήτρης Σκουλός δεν άσησε ασχολίαστο το "θέμα" της σημερινής της ένδυσης.

Η ενδυματολογική επιλογή που έκανε ονομάζοντας "Πάει σε παρουσίαση βιβλίου ενος συνταγματολόγου με εκδήλωση νουάρ", όπως το χαρακτήρισε. Ο γνωστός φωτογράφος γνωστός για την ειλικρίνεια του, της "την είπε" και δεν δίστασε να την βαθμολήσει με έναν άσο (1).

Στην συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπάθησε να υπερασπιστεί την παίκτρια, που τις προάλλες έβαλε τα κλάματα (δείτε εδώ τον λόγο) και ο Δημήτρης Σκουλός της έδωσε μια αρκετά αποστομωτική απάντηση.

Η απάντηση του Δημήτρη Σκουλού στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Δημήτρης Σκουλός διαφώνησε με τα σχόλια που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την εμφάνιση που έκανε η Σελένη Φωτιάδη στο My Style Rocks. Ο κριτής του ριάλιτι μόδας, σχολίασε πως η Ηλιάνα υπερασπίστηκε και με το παραπάνω την διαγωνιζόμενη, σύμφωνα με εκείνον, δεν παρουσίασε μια καλή εμφάνιση.

«Εσύ αν θες να κάνεις τέτοια να πας στη θέση της Κατερίνας που είναι καλή με όλους!», είπε ο Δημήτρης Σκουλός για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Κατερίνα Καραβάτου αμέσως αντέδρασε: «Όχι, δεν είμαι καλή με όλους, είμαι καλή όταν πρέπει».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του My Style Rocks απάντησε για την στάση της: «Κάνεις λάθος γιατί αν έχεις παρακολουθήσει, κάποιες φορές λέω κάτι με περισσότερη έμφαση, κάποιες με λιγότερη έμφαση. Στις λεπτομέρειες κρίνεται», είπε η Κατερίνα Καραβάτου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μη δίνει συνέχεια στο θέμα.