Survivor All Star: «Τα έφτιαξαν, όπως ήθελαν για να φανώ εγώ ο...» - Η σπάνια αναφορά του Νίκου Μπάρτζη στους Τζέιμς και Άννα Μαρία Βέλλη

Τα γυρίζει συνέχεια...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Τα έφτιαξαν, όπως ήθελαν για να φανώ εγώ ο...» - Η σπάνια αναφορά του Νίκου Μπάρτζη στους Τζέιμς και Άννα Μαρία Βέλλη

Το αποψινό (24/1) επεισόδιο του Survivor All Star είναι αρκετά δυναμικό από το ξεκίνημα του κιόλας, με τα όσα είπαν για το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, που βγήκε ένα ακόμη υποψήφιος (δείτε εδώ ποιος). Βέβαια, η Ελένη Χαμπέρη προβληματίστηκε από την στάση του Νίκου Μπάρτζη, που της το έπαιζε φίλος και την ψήφισε παρόλο, που δεν βγήκε αυτή υποψήφια.

Μια κίνηση του αγρότη, που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά και από την μπλε ομάδα (δείτε εδώ τα λόγια τους). Ο Μπάρτζης όμως, στο χθεσινό συμβούλιο ασχολήθηκε και με τους Κατσούλη και Ρουμελιώτη, μια συζήτηση που ανέβασε τους τόνους.

Οι εντάσεις ωστόσο συνεχίστηκαν και στο συμβούλιο, με τον Νίκο για ακόμη μια φορά να κάνει λόγο για κοροϊδία από πλευράς Σάκη και Μαριαλένας, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο δεύτερος τον αποκάλεσε πριν καιρό ξεφτίλα, πως δεν θα καταφέρει τίποτα και πως θα του πετάνε ντομάτες στο χωριό του όταν επιστρέψει.

Ο Σάκης τα αρνήθηκε όλα και αμέσως μετά στον εν λόγω καυγά συμμετείχε και η Μαριαλένα και ο Σπύρος αλλά και η Καρολίνα, με αποτέλεσμα να ανεβούν πολύ οι τόνοι, χωρίς όμως να καταλήγουν κάπου.

Η αναφορά του Νίκου Μπάρτζη στον Τζέιμς Καφετζή και στην Άννα Μαρία Βέλλη

Κατά του Κατσούλη έχει στραφεί ο Νίκος Μπάρτζης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς βλέπει «μαγειρέματα» πίσω από τις κινήσεις τους στο παιχνίδι. Βέβαια ανέφερε πως δεν θα καταφέρουν κάτι γιατί τα έχουν κάνει στο Survivor του 2021 ο ίδιος με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Τα έφτιαξαν, όπως ήθελαν για να φανώ εγώ ο εμμονικός. Πάνε να ξαναμαγειρέψουν και το είδαμε και το ’21, όταν τρεις άνθρωποι, εγώ, ο Τζέιμς κι η Άννα Μαρία κερδίσαμε την αντίπαλη ομάδα μόνοι μας.

Γιατί τα παιδιά είχαν κατέβει σε απεργία κι είχαν μαγειρέψει όλο το σκηνικό. Όμως τότε κερδίσαμε. Αν το τώρα επαναληφθεί το σκηνικό για να δούμε. Θα κερδίσουμε ή όχι;» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.