Survivor All Star trailer 29/01: «Αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυα δεν έτρεξε» - Βγαίνουν όλα στη φόρα μετά την αποχώρηση της Καρολίνας

«Η Καρολίνα νομίζω είχε και μια σχέση, έτσι δεν είναι;» - "Σκοτωμός" στους Μπλε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star trailer 29/01: «Αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυα δεν έτρεξε» - Βγαίνουν όλα στη φόρα μετά την αποχώρηση της Καρολίνας

Ένα νέο επεισόδιο του Survivor All Star αναμένεται να παρακολουθούμε το βράδυ της Κυριακής 29/1 κι όπως φαίνεται από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, πρόκειται να γίνει για ακόμη μια φορά ο κακός χαμός.

Η παίκτρια που αποχώρησε αυτήν την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ήταν η Καρολίνα Καλύβα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή της στην Ελλάδα), η οποία έχει προκαλέσει τεράστιο ντόρο τις τελευταίες μέρες, λόγω του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο, παρά το γεγονός πως στην πραγματική ζωή είναι σε σχέση με τον Μπο.

«Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, όλοι θα βρεθούμε σε αυτή την θέση, όλοι θα κριθούμε, πρέπει να προχωρήσει το παιχνίδι και δυστυχώς κάθε εβδομάδα είτε οι κόκκινοι είτε οι μπλε θα αποχωριζόμαστε έναν παίκτη», αρκέστηκε να πει ο Μάριος όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για το πως νιώθει με την αποχώρηση της Καρολίνας.

Η ίδια μάλιστα στις 27/1 παραχώρησε και τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Μας και ήταν άκρως αποκαλυπτική μιας και μίλησε για την σχέση της με τον Μπο (δείτε εδώ) ενώ μάλιστα ο δημοσιογράφος της εκπομπής ήταν εκείνος που την ενημέρωσε πως ο Μάριος βρίσκεται σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Το τρέιλερ του Survivor All Star ξεκινάει με το "παράπονο" της Αφροδίτης, η οποία όπως είπε, η Καρολίνα πλάνταξε στο κλάμα όταν αποχώρησε, ενώ από την άλλη ο Μάριος, δεν έριξε ούτε μισό δάκρυ! Όπως μάλιστα ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησαν οι ψίθυροι στους Μπλε για την σχέση της με τον Μπο, με την Στέλλα χαρακτηριστικά να βγαίνει μπροστά και να το λέει, με την Μαριαλένα να γίνεται έξαλλη και να προσβάλλεται, μιας και σε κανέναν δε πρέπει να αφορά η προσωπική ζωή του άλλου.

Εκτός από τις καλύβες, όμως, χαμός θα γίνει και στο συμβούλιο του νησιού, μιας και ο Σπύρος κατηγορεί ενώπιων όλων τον Ηλία, πως παρόλο που είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, συνεχώς διαλέγει τους πιο αδύναμους για να αγωνιστεί!

Χαμός απόψε 29/1 στο Survivor All Star