Survivor All Star: Το άγνωστο δράμα του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου - Έθαψε δυο συγγενείς του όταν...

Η τραγική ιστορία που κρύβεται πίσω από τον παίκτη που μπαίνει στο ριάλιτι επίβιωσης του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Το άγνωστο δράμα του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου - Έθαψε δυο συγγενείς του όταν...

Μια φουρνιά νέων παικτών βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια του Survivor All Star (το οποίο αλλάζει μέρες προβολής) προκειμένου να ανακατευτεί ξανά η τράπουλα και να δημιουργηθούν εντάσεις αλλά και... νέες κλίκες. Ο παίκτης λοιπόν που θα μπει στο επόμενο επεισόδια είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Τον είχαμε γνωρίσει μέσα από το Survivor 2 και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να συζητηθεί ποικιλοτρόπως στα social media, εξαιτίας του επίθετός του. Ο προπονητής του χόκευ επί χόρτου, ωστόσο, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές με τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, αλλά και με την έντονη προσωπικότητά του.

Ο Σώζων, λοιπόν, είναι 44 ετών. Εργάζεται ως Εργοφυσιολόγος και προπονητής χόκεϊ επί χόρτου. Είναι 8 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο χόκεϊ επί χόρτου, κατέχει 2 χρυσά σε πανευρωπαϊκούς αγώνες με την ομάδα της Κηφισιάς, ενώ θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Ζει στην Αθήνα, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη γυμναστικής αλλά και με ακροβατικά πανιά.

Είχε δηλώσει στο παιχνίδι γιατί του αρέσει η καθημερινή ένταση, η αγωνία και το να βρίσκει τρόπους να υπερνικά τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του. Του αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός και πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο νικητής του παιχνιδιού. Θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο του ρίσκου, λάτρη του αγνώστου και της εξερεύνησης. Είναι ανυπόμονος, ανταγωνιστικός, ενώ οι φίλου του τον περιγράφουν ως ευγενικό, ευθύ, αληθινό και «πατέρα».

Το άγνωστο δράμα του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου που μπαίνει στο Survivor All Star

Μάλιστα, στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο Survivor Πανόραμα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε αποκαλύψει το τραγικό περιστατικό που του συνέβη, το οποίο τον έκανε πιο δυνατό σαν άνθρωπο.

«Στον σεισμό της Πάρνηθας, το 1999, έπεσε η πενταόροφη πολυκατοικία δίπλα στο σπίτι του και έχασε τον θείο του και τον ξάδερφό του. Μετά από 16 ώρες βρήκαν τη μικρή του ξαδέρφη ζωντανή… Και αυτό το γεγονός τον έκανε να μην σταματάει ποτέ να παλεύει και να πιστεύει σε θαύματα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η αθλητικογράφος.

Στο μεταξύ, δείτε ΕΔΩ το αυριανό 29/1 trailer...

Εξαιτίας του, όμως, αποχωρεί η...

Το πρωί της Παρασκευής 27/1 η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε στο Πρωινό μας, μέσω skype, τον πρώην παίκτη του Survivor, Γιάννη Τσίλη, ο οποίος πέρα από σχολιασμό του ριάλιτι έκανε και κάποιες αποκαλύψεις.

Αυτή την Κυριακή, όπως ήδη σας έχουμε πει κι εμείς, θα μπει στο παιχνίδι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ένας άνθρωπος που στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί αρκετά για την συμπεριφορά του προς την Εύη Σαλταφερίδου, που φέτος βρίσκεται στους Μαχητές.

Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο με το ιστορικό τους, το οποίο μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω, ο Νίκος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχω καταλάβει τον τελευταίο καιρό πως η Εύη δυσκολεύεται πάρα πολύ στην σχέση της με τον Τάκη στην ομάδα, κι αν μπει ο Σώζων στην ίδια ομάδα νομίζω ότι μπορεί να πάει και για οικειοθελή αποχώρηση η κοπέλα. Θα της γίνει τεράστιος ψυχολογικός πόλεμος. Είναι πραγματικά συμπληγάδες. Ο Σώζων από την πρώτη στιγμή που είχαμε μπει, το 2018, έκανε σαν ψυχολογικό πόλεμο στην Εύη χωρίς λόγο και αιτία, δεν είχαμε καταλάβει κανένας μας γιατί γινόταν όλο αυτό. Βέβαια δεν βλέπαμε αυτά που έλεγε στις κάμερες και στους δημοσιογράφους του ριάλιτι. Τα είδαμε όλα μετά. Πραγματικά τώρα θα είναι πολύ δύσκολα για την Εύη.

Μπορεί και να έχει αλλάξει βέβαια, όπως είδαμε και πολλούς παίκτες να έχουν αλλάξει σε συμπεριφορές του τότε, με το τώρα. Αναφέρομαι και στον Χανταμπάκη και σε άλλους παίκτες. Και η συμπεριφορά του Μάριου δεν μου συνάδει με αυτή που είχε τότε. Ενώ ξεκίνησε να εκφράζεται πολύ περισσότερο από ότι το 2017, σιγά σιγά τώρα με αυτά που γίνονται στο τέλος σα να κάνει στην άκρη, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί. Υπάρχει πολύ στρατηγική από πολλούς παίκτες που έχει φανεί από την πρώτη ημέρα, ενώ σε προηγούμενα παιχνίδια ο καθένας συμπεριφερόταν ανάλογα με το πως θα πάει το παιχνίδι τώρα μπήκαν όλοι πολύ διαβασμένοι σε αυτό κι από την αρχή βλέπουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε πολλούς παίκτες.»