Καρολίνα Καλύβα: Η ανάρτησή της μετά το χθεσινό 29/1 επεισόδιο του Survivor All Star

«Γαμώτο!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/@carolinajacq
Instagram/@carolinajacq

Τι κι αν δεν βρίσκεται ποια στον Άγιο Δομίνικο, το όνομά της αναφέρεται συχνά μπροστά στις κάμερες και πιο συχνά πίσω από αυτές αλλά... αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης! Για να μην ξεφεύγουμε, όμως, στο επεισόδιο του Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής 29/1, μεταξύ όσων είδαμε (δείτε εδώ τα highlights) στο επίκεντρο βρέθηκε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μετά την ήττα της ομάδας της ξέσπασε σε κλάματα και ανέφερε στην κάμερα πως γνωρίζει ότι έχει πέσει αγωνιστικά κι αν δεν το βρει σκέφτεται μέχρι και να φύγει από το να κάτσει εκεί και να πεινάει.

Η Καρολίνα Καλύβα που πλέον παρακολουθεί το ριάλιτι από τον καναπέ του σπιτιού της θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να στηρίξει την Μαριαλένα, με την οποία είχε έρθει πολύ κοντά φέτος γράφοντας χαρακτηριστικά:

Η ανάρτηση της Καρολίνας Καλύβα

«Πίστη Μαρ μου, αυτό λέγαμε! Εκεί θα μείνεις και θα το βρεις γαμώτο!!».

Survivor All Star ανάρτηση Καρολίνας Καλύβα

Τα στατιστικά των παικτών μέχρι στιγμής

Σύμφωνα με τα έως τώρα στατιστικά όσον αφορά τις γυναίκες η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται δεύτερη στη λίστα ενώ πρώτο είναι το όνομα της Στέλλας Ανδρεάδου, η οποία μάλιστα αποθεώθηκε στο χθεσινό (29/1) επεισόδιο από το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ το γιατί) ενώ τρίτη έρχεται η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor All Star Δαλάκα νίκες ήττες

Όσον αφορά τους άντρες του νησιού, στην ίδια θέση και μεγάλα φαβορί είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Γκότσης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Survivor All Star Στατιστικά