Survivor All Star: «Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σεβόμαστε» - Απασφάλισαν οι Κόκκινοι για Δαλάκα και Ασημίνα

Συμφωνούν με την απόφαση της παραγωγής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σεβόμαστε» - Απασφάλισαν οι Κόκκινοι για Δαλάκα και Ασημίνα

Χαμός επικρατεί από χθες 31/1 στο Survivor All Star με πρωταγωνίστριες φυσικά την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιας και πιάστηκαν με τσιγάρα και κινητό στο χέρι, με έναν ντόπιο μέσα στην ζούγκλα, με τον Νίκο Μπάρτζη να είναι αυτός που τις "κάρφωσε" και την παραγωγή τελικά του παιχνιδιού να έχει αποδείξεις στα χέρια της πως πράγματι αληθεύουν οι κατηγορίες του (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο), με αποτέλεσμα να τις αποβάλλει από το ριάλιτι.

Το αποψινό 1/2 λοιπόν επεισόδιο ξεκίνησε με την αντίδραση των Μαχητών, οι οποίοι παρόλο που ήταν όλοι σοκαρισμένοι με τα όσα συνέβησαν, ειδικά η Εύη που είναι πολύ καλή φίλη της Κατερίνας, τόνισαν πως υπάρχουν κανόνες και πως όποιος δεν τους ακολουθεί, πρέπει να δέχεται και τις αντίστοιχες συνέπειες (δείτε εδώ τι είπαν).

Αμέσως μετά, ακολούθησε φυσικά και η αντίδραση των Κόκκινων, στους οποίους ανήκαν οι 2 παίκτριες, με τον Μάριο και τον Σάκη να τονίζουν κι αυτοί από πλευράς τους πως υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σέβονται όλοι το ίδιο.

«Με πονάει αυτό! Θα έμπαινα στον πειρασμό να μιλήσω με τα παιδιά μου», είπε με την σειρά του ο Κώστας Παπαδόπουλος, ωστόσο ανέφερε πως θέλει να μιλήσει με την οικογένειά του σύμφωνα με τους κανόνες κι όχι ύπουλα και πονηρά.

Ποιες παίκτριες μπαίνουν στην θέση τους;

Κι ενώ λοιπόν η Κατερίνα βρίσκεται μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο ξενοδοχείο και αναμένουν να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής η παραγωγή του Ατζούν συνεχίζει να «τρέχει» το ριάλιτι επιβίωσης και ετοιμάζει πράγματα φοβερά και τρομερά.

Αφού έχουν ήδη σχεδιάσει το επόμενο μεγάλο έπαθλο έχει αρχίσει να δρομολογείται και η επάνδρωση της Κόκκινης ομάδας η οποία μετρά πλέον δύο άτομα λιγότερα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί και τα όσα γνωρίζουμε ήδη, υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής από πρώην παίκτες που περιμένουν να μπουν στο φετινό παιχνίδι. Τρία ονόματα, όμως, βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή αυτής:

Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, και Ειρήνη Παπαδοπούλου (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε και φούντωσε τις φήμες).