«Ήταν ένας λόγος που αποχώρησα...» - Πρώην παίκτης του Survivor ξεμπροστιάζει δημόσια την Κατερίνα Δαλάκα

«Εγώ έχω μάθει να είμαι πιο ομαδικός παίκτης. Εκείνη, κάνει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν ένας λόγος που αποχώρησα...» - Πρώην παίκτης του Survivor ξεμπροστιάζει δημόσια την Κατερίνα Δαλάκα

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όταν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και αγωνιζόταν στην ομάδα των Μαχητών, ωστόσο, στην συνέχεια κατέληξε συμπαίκτης με την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο ίδιος, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις του παιχνιδιού, όπου η πρωταθλήτρια του στίβου, μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το All Star, λόγω του ότι παραβίασαν τον κανόνα και μέσω κινητού local επικοινώνησαν με Ελλάδα.

Στο twitter επικρατεί πανικός και πολλοί τηλεθεατές έχουν μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τις δυο κοπέλες που σε λίγες ημέρες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, χωρίς καν να έχουν παραχωρήσει δηλώσεις στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, όπως κάνει κάθε παίκτης που αποχωρεί.

Αυτό ο πρώην παίκτης του Survivor "άδειασε" την Δαλάκα

«Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί να πατήσει σε ένα μέρος του κόσμου που δεν συμπαθεί την Κατερίνα Δαλάκα. Προσπαθεί να τους πάρει μαζί του. Θυμάμαι, επειδή την έχω ζήσει εγώ την Κατερίνα, ότι είχαμε προστριβές, τσακωμούς και ήταν και ένας λόγος που αποχώρησα τότε από το παιχνίδι, επειδή τα έβαλα με ό,τι καλύτερο είχε το project εκείνη την περίοδο».

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί - Τραυματίστηκαν όλοι οι παίκτες! Σταμάτησε το γύρισμα

«Ήταν η καλύτερη παίκτρια, μπήκε για να τονώσει το παιχνίδι στο Ελλάδα-Τουρκία. Δε μπορώ όμως να αναιρέσω ότι η Κατερίνα είναι μία πάρα πολύ καλή παίκτρια. Εγώ τότε δεν μπορούσα να συμφωνήσω με το εγώ που είχε, ότι εγώ μπορώ να κάνω αυτό, να τα βάλω με άντρες. Εγώ έχω μάθει να είμαι πιο ομαδικός παίκτης. Η Κατερίνα, επειδή κάνει ένα ατομικό άθλημα, είναι λογικό να έχει έναν εγωισμό παραπάνω» αναφέρει στη συνέχεια.

«Εμένα δεν μου άρεσε αυτό, ήταν και μικρότερη σε ηλικία και σε κάποια πράγματα δεν τα βρίσκαμε. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλή παίκτρια ή όχι» είπε.

Διαβάστε επίσης: «Αποχωρεί από το Survivor...» - Τον διώχνουν από το All Star μετά την αποβολή Δαλάκας και Χατζηανδρέου

«Κι εμείς είχαμε πάρει τότε κινητό. Αυτά γίνονται. Έχει 100 άτομα παραγωγή. Εγώ πήδαγα το κοντέινερ για να πάω να πάρω μισό κοτόπουλο, την ώρα που έτρωγαν οι άνθρωποι που έφτιαχναν τις πίστες. Και το κινητό το είχαμε πάρει συνεννοημένοι 4-5 παίκτες, γιατί τους έλεγα ότι δεν κάνουμε σίγουρα τηλεθέαση» αποκάλυψε ο Βασίλης Σίμος.