Survivor All Star: «Α ρε πειρατή» - Θρηνούν οι τουιτεράδες μετά την αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου

«Όχι άλλο κουτόχορτο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Α ρε πειρατή» - Θρηνούν οι τουιτεράδες μετά την αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου

Η αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το χθεσινοβραδινό (2/2) επεισόδιο του Survivor All Star προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, τόσο στους συμπαίκτες του (δείτε εδώ την στιγμή της αποχώρησης του), όσο και στους τηλεθεατές.

Ο μισθοφόρος και πρώην πλέον παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, που παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, ήταν από την πρώτη του συμμετοχή, αγαπητός στο ελληνικό κοινό και αυτό είναι φανερό μόνο και μόνο από τα σχόλια των χρηστών του twitter, μετά τα χθεσινά μαντάτα. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν από τους ελάχιστους από το πρώτο Survivor που επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο, έτοιμος να φτάσει μέχρι και την τελική ευθεία του φετινού παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Η κίνηση του Στέλιου Χανταμπάκη την ώρα που ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πνιγόταν

Τα σχόλια των τουτεράδων για τον μισθοφόρο του Survivor All Star

Να υπενθυμίσουμε ότι ανάμεσα σε αυτούς που δεν περίμεναν την αποχώρηση του μισθοφόρου ήταν και ο Κώστας Κοκκινάκης που επίσης είναι πρώην παίκτης.

Ο πολίστας ως πρώην παίκτης λοιπόν γνωρίζει μερικά παραπάνω πράγματα από τους τηλεθεατές και έτσι θέλησε να πετάξει την φαρμακερή του ατάκα, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αρχικά θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης στον φίλο του Κώστα Αναγνωστόπουλο που στο χθεσινό 2/2 επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός του ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το All Star. Η αντίδραση μάλιστα που είχε στο άκουσμα του αποτελέσματος έφερε πολλές αντιδράσεις στα social media.

«Ευτυχώς γλύτωσες κι εσύ Κώστα. Κανονικά θα πρέπει να ψηφίζουμε αυτούς που θέλουμε να σωθούν για να γυρίσουν πίσω», έγραψε χαρακτηριστικά στέλνοντας δυνατό "καρφί".

Survivor All Star Κοκκινάκης

Λίγο αργότερα, στην επόμενη ανάρτηση του πέταξε ακόμη μεγαλύτερο "καρφί" για τις ψηφοφορίες του Survivor, θέλοντας να προειδοποιήσει απέξω απέξω τους τηλεθεατές.

«Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας, καλύτερα πάρτε να φάτε ένα σουβλάκι με τζατζίκι», έγραψε!

Survivor All Star ψηφοφορίες