The Voice: «Έχει γίνει πέτρα η καρδιά μου» - Σε άσχημη θέση βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
The Voice: «Έχει γίνει πέτρα η καρδιά μου» - Σε άσχημη θέση βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου

Το The Voice ξεκίνησε και για σήμερα (4/2) και τα Battles είναι εδώ με ένα ακόμη δύσκολο τόσο για τους διαγωνιζόμενους, όσο και για τους κριτές επεισόδιο. Η Έλενα Παπαρίζου για ακόμη μια φορά ξεχωρίζει στο πλατό του διαγωνισμού τραγουδιού, διότι έπρεπε να διαλέξει ποιος από τους δύο διαγωνιζόμενους θα περάσει στην επόμενη φάση. Βέβαια, δεν ήρθε σε τόσο δύσκολη θέση όσο στο προηγούμενο επεισοδιο (δείτε εδώ γιατί).

Η δύσκολη απόφαση της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice

Για μια φόρα ακόμη, στη σκηνή του The Voice ήρθαν η Armine Barikian και ο Στάθης Μπαλάφας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Οι δυο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ερμηνεύσουν την επιτυχία του Νίκου Βέρτη, «Εμείς οι δυο ταιριάζουμε» προκειμένου να κερδίσουν το… ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου.

Με την ερμηνεία τους, δε, η Armine Barikian και ο Στάθης Μπαλάφας κατόρθωσαν να φέρουν την γνωστή τραγουδίστρια και coach του The Voice σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Ποιον ή ποια θα επέλεγε για να συνεχίσει το ταξίδι στον διαγωνισμό;

«Πρέπει να πω ότι δουλεύοντας και με τους δυο σας… είναι η χαρά της ζωής μου! Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω. Σίγουρα έχει γίνει πέτρα η καρδιά μου» τόνισε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου για να συμπληρώσει πως «θα συνεχίσω με τον Στάθη».

Για την ιστορία του μουσικού τάλεντ σόου, κανείς από τους τρεις άλλους coaches δεν πάτησε το steal button με αποτέλεσμα η Armine Barikian να αποχωρήσει οριστικά από το The Voice.

Το χαστούκι της Έλενας Παπαρίζου στον Κωνσταντίνο Αργυρό στο The Voice

Μπορεί η αποχώρηση του Γιώργου Λιανού από το The Voice να έχει προκαλέσει αναμπουμπούλα στο κανάλι του ΣΚΑΪ, όμως η στιγμή της Έλενας Παπαρίζου και του Κωνσταντίνου Αργυρού στο επεισόδιο του, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σάλο.

Εμφανίστηκε στη σκηνή μία νεαρή κοπέλα, η Ειρήνη Ιακώβου, η οποία εξέπληξε θετικά τους κριτές, ωστόσο ο τραγουδιστής επειδή φοβήθηκε την συνάδελφό του, την μπλόκαρε για να μην μπορεί να διεκδικήσει την διαγωνιζόμενη.

Με το που το κατάλαβε η τραγουδίστρια, σηκώθηκε και χαστούκισε τον καλλιτέχνη, αφήνοντας το πλατό και τους τηλεθεατές άφωνους.

«Ένα πουλάκι μου είπε ότι εσύ το έκανες, εσύ με μπλόκαρες… Καλό, καλό…», είπε η Έλενα Παπαρίζου, με τον Αργυρό να απαντά: «Σε αγαπώ όμως…».