Μελαχρινή με γλυκό χαμόγελο - Αυτή είναι η σύντροφος του Survivor All Star, Ηλία Γκότση

Έχει γίνει viral στο Tik Tok

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελαχρινή με γλυκό χαμόγελο - Αυτή είναι η σύντροφος του Survivor All Star, Ηλία Γκότση

Ο Ηλίας Γκότσης είναι από τους παίκτες στο Survivor All Star που όπως και το 2018 που κέρδισε, έτσι και φέτος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Μπορεί να λένε αρκετοί πως αγωνιστικά έχει πέσει, ωστόσο, τον βλέπουνε στον τελικό μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Φέτος επίσης έχει απασχολήσει αρκετά και λόγω των εντάσεων που έχουν σημειωθεί στο παιχνίδι τόσο μέσα στην ομάδα του τους Μπλε, όσο και με τους αντίπαλους, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά έχει διακοπεί οριστικά στη μέση αγώνας - δείτε τι είχε συμβεί.

Από την άλλη να σημειώσουμε πως κυκλοφορούν πληροφορίες που αναφέρουν πως η συμμετοχή του στο All Star είναι "απάτη".

Η σύντροφος και η ζωή του Survivor All Star, Ηλία Γκότση

Πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για τον Ηλία Γκότση, καθώς μετά την νίκη του στο Survivor, χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ανοίγοντας το δικό του γυμναστήριο.

Αποφάσισε επίσης να ασχοληθεί με τα social media και συγκεκριμένα με το tik , όπου πριν μπει στο παιχνίδι δημοσίευε σχεδόν καθημερινά διάφορα χιουμοριστικά βίντεο. Σε κάποια από αυτά πρωταγωνίστρια είναι και η σύντροφος του.

Ο Ηλία Γκότσης δεν έκρυψε ποτέ την σχέση του και μάλιστα έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από έξοδο τους.

Είναι μελαχρινή, με σκουρόχρωμα μάτια, έντονα φρύδια και ένα πολύ γλυκό χαμόγελο. Συνήθως ντύνεται απλά, όπως και ο σύντροφός της, ενώ δεν επιλέγει έντονα κοσμήματα, πέρα από τους διαχρονικούς κρίκους στα αυτιά της.

Η παίκτρια του Survivor που του χρέωναν για σύντροφο

Ανατρέχουμε στο κοντινό παρελθόν και συγκεκριμένα στο 2019! Ο Ηλίας Γκότσης όταν συμμετείχε στο παιχνίδι, τότε, φαινόταν να έχει έρθει αρκετά κοντά με την Εύη Σαλταφερίδου.

Μάλιστα, όλοι θυμόμαστε τα βράδια τους στην καλύβα που η Εύη γελούσε με τα αστεία του και του χάιδευε τα μαλλιά κι αν δεν το θυμάστε εσείς, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πολλές, δε, ήταν οι κοινές τους εμφανίσεις χωρίς κανέναν από τους δυο, όμως, να επιβεβαιώνει αν είναι μαζί!

Γκότσης Σαλταφερίδου Survivor All Star

Mετά από αρκετό καιρό, ωστόσο, που οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν και τα πηγαδάκια της εγχώριας showbiz οργίαζαν σε κάθε τους εμφάνιση, η Εύη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως το μόνο που τους ενώνει είναι μια δυνατή φιλία...

Συγκεκριμένα είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Φίλος λένε είναι αυτός, που όταν σε βλέπει να έχεις πέσει στα πατώματα, με το ένα χέρι σε σηκώνει… και με το άλλο σε μουτζώνει! Εντάξει ξεκάθαρα φίλος μου ο Ηλίας Γκότσης!»

Σαλταφερίδου Γκότσης Survivor All Star ζευγάρι