Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν δουλεύω στην παραγωγή, αλλά...» - Τους έδωσε στεγνά για τις "στημένες" αποχωρήσεις στο Survivor All Star

Η ανάρτηση της στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν δουλεύω στην παραγωγή, αλλά...» - Τους έδωσε στεγνά για τις

Μπορεί η Βρισηίδα Ανδριώτου να αποχώρησε πρώτη από το Survivor All Star (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζει πράγματα και γεγονότα εκ των έσω. Πλέον η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, επέστρεψε στην καθημερινότητά της στην Ελλάδα και πρόσφατα πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των ακολουθούν της.

Βέβαια, να υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια έντονη συζήτηση στις πρωινές εκπομπές και όχι μόνο για τις στημένες ψηφοφορίες, που την ξεκίνησε ένας πρώην παίκτης του Survivor, μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου (δείτε εδώ ποιος).

Η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για τις στημένες αποχωρήσεις στο Survivor All Star

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε αν οι αποχωρήσεις στο Survivor all Star είναι στημένες, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύς λόγος για αυτό το ζήτημα.

“Χωρίς να το ξέρω αυτό 100% επειδή προφανώς δεν δουλεύω μέσα στην παραγωγή δεν θεωρώ πως είναι στημένες! Διότι η παραγωγή πέρα από την τηλεθέαση, βγάζει λεφτά και από τις ψηφοφορίες οπότε δεν την συμφέρει να διώξει έναν παίκτη που ο κόσμος έδωσε πάρα πολλά λεφτά για να τον κρατήσει, γιατί θα ξαναδώσει και θα ξαναδώσει και έτσι παραγωγή από έναν παίκτη θα βγάλει λεφτά.

Σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να έχουν μικρές διαφορές οι παίκτες. Πχ 10 ψήφους ο ένας, 9 ο άλλος και να έφευγε αυτός με τους 9”, έγραψε η πρώην παίκτρια του Survivor all Star.

Nα υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο τρίτος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης 2/2 και το έκανε με βαριά καρδιά, καθώς δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένος γι' αυτό και μόλις άκουσε το δικό του όνομα από το στόμα του Γιώργου Λιανού, θύμωσε και δεν θέλησε καν να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του. (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο).

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο ίδιος πρόκειται να φτάσει στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου 4/2, ενώ έχει ήδη πάρει τα πράγματά του και το κινητό του. Αυτό φαίνεται, μάλιστα από το γεγονός πως πριν καλά καλά επιστρέψει έκανε και την πρώτη του ανάρτηση.

Ο ίδιος προχώρησε, δηλαδή, σε μία ανάρτηση "κόλαφο" και η φωτογραφία που χρησιμοποίησε ήταν αρκετά ειρωνική και "επιθετική". Πιο συγκεκριμένα, ο μισθοφόρος δημοσίευσε μία φωτογραφία με κλόουν από το τσίρκο Μεντράνο και έγραψε: «Soon», δηλαδή "σύντομα" και έβαλε την τοποθεσία του Άγιου Δομίνικου, κάτι που αποδεικνύει πως ο θυμός του δεν έχει περάσει ακόμα.

Λίγες ώρες αργότερα έκανε άλλη μία ανάρτηση, αλλά στο Twitter, με την ίδια εικόνα, λέγοντας:

«Αγαπημένο twitter ευχαριστώ για όλα! Υ.Γ Έχετε δει ποτέ σε τσίρκο λύκο;».

Κώστας Αναγνωστόπουλος twitter