Survivor All Star: Επιστρέφουν με περιορισμούς Δαλάκα και Ασημίνα; Τι θα ισχύει από δω και πέρα

Ο Ατζούν τις θέλει απεγνωσμένα μέσα και είναι έτοιμος να κάνει χάρες στους υπόλοιπους παίκτες για να τις δεχθούν πίσω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Επιστρέφουν με περιορισμούς Δαλάκα και Ασημίνα; Τι θα ισχύει από δω και πέρα

Όλοι περιμένουν πως και πως την πολυαναμενόμενη συνάντηση του Ατζούν Ιλιτζαλί με τις παίκτριες του Survivor All Star που παρανόμησαν, την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, και μέχρι να πραγματοποιηθεί όντως πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται...

Ένα από αυτά είναι η επιστροφή των παικτριών στους στίβους μάχης αλλά με συγκεκριμένους περιορισμούς, τους οποίους και γνωρίζουμε.

Τι θα συμβεί αν επιστρέψουν στο Survivor η Δαλάκα και η Ασημίνα

Αρχικά να τονιστεί το γεγονός πως οι δυο παίκτριες δεν φαίνεται να διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους (δείτε εδώ τι συμβαίνει) και όλοι αναμένουμε πραγματικά πως και πως τις πρώτες τους δηλώσεις. Ωστόσο, αυτές μάλλον θα τις παρακολουθήσουμε μέσω τις κάμερες του Survivor στα κλασικά κιου των παικτών αφού το επικρατέστερο σενάριο για τον Ατζούν είναι αφού το αποδεκτούν οι υπόλοιποι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο οι δυο τους να επιστρέψουν αλλά με έναν βάρβαρο κανόνα: Καμία από τις δυο δεν θα γευτεί τα επόμενα 5 έπαθλα φαγητού που θα ακολουθήσουν.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως η αφαγία στον Άγιο Δομίνικο είναι το πρώτο πράγμα που σου στοιχίζει... Το θέμα είναι οι παίκτες θα δεχτούν αυτό τον κανόνα για να επιστρέψουν τα κορίτσια στις ομάδες τους; Κοντός ψαλμός αλληλούια! Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε...

Αποκάλυψη για πρώτη φορά: Αυτός έδωσε το κινητό σε Δαλάκα και Ασημίνα

Αρχικά να σημειωθεί πως σε προηγούμενο κύκλο είχε βρεθεί κοντά στα πράγματα της Ασημίνας πάλι κινητό...

Επίσης, όσον αφορά το All Star, πέρα από τα πλάνα που «έκαψαν» τις δύο παίκτριες (δείτε τα εδώ), άνθρωποι της παραγωγής κατάφεραν να εντοπίσουν τον ντόπιο «φίλο» Ασημίνας και Κατερίνας και τον έπεισαν να τους μιλήσει για τις συναντήσεις του μαζί τους. Ο ίδιος, υποστήριξε πως έδωσε το κινητό του στις δύο παίκτριες προκειμένου να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει με ποιους μίλησαν.