Survivor All Star: «Φεύγουν και οι 3 σήμερα;» - Οι άνθρωποι που δεν θα στεναχωρηθούν και τόσο αν φύγει ο Σώζων

Οι γνωστοί...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Φεύγουν και οι 3 σήμερα;» - Οι άνθρωποι που δεν θα στεναχωρηθούν και τόσο αν φύγει ο Σώζων

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στο Survivor All Star, τις τελευταίες εβδομάδες, με το που έφτασε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Ο προπονητής χόκεϊ, που τάραξε την Εύη Σαλταφερίδου με την άφιξη του (δείτε εδώ τον λόγο) είναι από τους ανθρώπους που αγαπούν πάρα πολύ το ριάλιτι επιβίωσης και θα έμπαινε ξανά και ξανά στα «άγια» χώματα του Άγιου Δομίνικου, ξέρει πάντα να αποχωρεί με αγάπη και αν χρειαστεί αυτό και θα ξανακάνει.

Όπως ακριβώς συνέβη το 2018, έτσι και σήμερα, ο Σώζων είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτή τη φορά στην μπλε ομάδα και στους Μαχητές κόντρα στον Chris Σταμούλη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Οι παίκτες που δεν θα στεναχωρηθούν και τόσο με την αποχώρηση του Σώζων από το Survivor All Star

Θα λείψει στους συμπαίκτες του και στο κοινό ο Σώζων; Ή θα λείψει το Survivor στον Παλαίστρο;

Στην πρώτη που σίγουρα δεν θα λείψει ο Χάρος, είναι η Εύη Σαλταφερίδου. Η Εύη, έχει μια κόντρα που κρατάει χρόνια με τον Παλαίστρο, από το μακρινό 2018 όταν και ήταν συμπαίκτες και όταν ο Σώζων μίλησε για πρώτη φορά σε Survivor για προδοσία.

Δεύτερος που δεν θα του λείψει ο Σώζων είναι με σιγουριά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που πρόδωσε τον Χάρο για τις παραξενιές που αφορούν τις επιλογές του Παλαίστρου, υγειονομικού χαρακτήρα (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Βασάλου).

Τρίτος που θα χαρεί για την αποχώρηση αυτή είναι ο Γιώργος Μπαμπινιώτης του οποίου τα αυτιά πονούν μιας και όλοι οι φιλόλογοι που δεν μπορούν να αντέξουν την κλίση του ονόματος του Σώζων (δείτε εδώ από που πήρε το όνομα του).

Ποιος κλαίει ήδη; Ο Γιώργος Λιανός που απότο 2018 ως σήμερα, λέει το όνομα Σώζων Παλαίστρος- Χάρος και γεμίζει το στόμα του, είτε ο παίκτης είναι στο παιχνίδι, είτε όχι.