Survivor All Star: Τι συμβαίνει με την επιστροφή Δαλάκα - Χατζηανδρέου! Πότε θα πατήσουν Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Τι συμβαίνει με την επιστροφή Δαλάκα - Χατζηανδρέου! Πότε θα πατήσουν Ελλάδα

"Θρίλερ" επικράτησε με την συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor All Star μετά την παράβαση του κανόνα της επικοινωνίας. Όλοι περίμεναν πως και πως τι θα γίνει τελικά στο ραντεβού με τον Ατζούν. Αν δηλαδή μπουν και πάλι στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Όπως λοιπόν αποδείχθηκε, τα δυο κορίτσια της Κόκκινης ομάδας δεν επιστρέφουν στους στίβους μάχης, αλλά πίσω στο σπίτι τους και στις οικογένειες τους.

Πότε επιστρέφουν από το Survivor All Star Δαλάκα - Χατζηανδρέου

Τόσο η Κατερίνα Δαλάκα (δείτε εδώ) όσο και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν κάνει τις πρώτες τους αναρτήσεις, έχουν μιλήσει με τις οικογένειες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που τους περιμένουν να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας λοιπόν, πρόκειται να φτάσουν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σήμερα Παρασκευή 10/2.

Δείτε επίσης: Έπεσαν τα πρώτα unfollow - Ποιους έσβησε από το instagram μετά το Survivor All Star

Αυτοί οι 5 παίκτες αρνήθηκαν να επιστρέψουν Δαλάκα και Ασημίνα

Πριν, όμως, παρθεί η οριστική απόφαση σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός ρώτησε τους παίκτες αν θα ήθελαν να επιστρέψουν οι δυο κοπέλες παρά την παράβασή της. 5 συγκεκριμένοι είπαν όχι και μαντέψτε ποιοι ήταν αυτοί...

Όπως μας μετέφερε η πηγή μας στους πρώτους που αρνήθηκαν ήταν η Ρία Κολοβού! ενώ μετά ακολούθησαν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο συνονόματός του Γκότσης, ο Κωσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Οι παίκτες θεωρούν ότι η συγκεκριμένη παράβαση ήταν καθοριστική κι ότι εφόσον υπήρξε συμφωνία τέτοιου είδους με την παραγωγή πριν ξεκινήσει το Survivor δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι για τις συγκεκριμένες κοπέλες!