Survivor All Star spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της Μελίνας Μεταξά

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της Μελίνας Μεταξά

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί με την υγεία της Μελίνας Μεταξά στο Survivor All Star. Η παίκτρια με καταγωγή από την Κύπρο, έχει καταρρεύσει δυο φορές και την μία έχει οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπειτα από δυσφορία που ένιωσε κατά την διάρκεια του στίβους μάχης.

Μια ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα χθες 9/2 λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου, η παίκτρια των Μπλε έπεσε κάτω και όλοι έτρεξαν γύρω της. Άμεσα τις έδωσε τις πρώτες βοήθειες και η γιατρός της παραγωγής. Όπως ειπώθηκε μάλιστα, η Μελίνα έχει κοίλη στον αυχένα.

Όπως ήταν επόμενο, φορείο την οδήγησε εκτός αγωνιστικού χώρου για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και δεν έπαιξε στον αγώνα.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Μελίνας Μεταξά

Αρχικά να σημειώσουμε πως ο πατέρας της είναι έξαλλος με την όλη κατάσταση, καθώς όπως αποκάλυψε ξεσπώντας, δεν τον είχε ενημερώσει κανείς για την υγεία της κόρης του και το έμαθε στο χθεσινό 9/2 επεισόδιο - δείτε την ανάρτηση του.

Σύμφωνα τώρα με την εκπομπή Πρωινό μας, η υγεία της Μελίνας Μεταξά είναι πολύ καλύτερα και θα επιστρέψει στους στίβους μάχης. Μπορεί να γράφτηκε πως κινδυνεύει η συμμετοχή της στο παιχνίδι, ωστόσο είναι αναληθή.

Ποια είναι η Μελίνα Μεταξά

Έχει καταγωγή από την Κύπρο και τα παιδικά της χρόνια τα έχει περάσει στη Λεμεσό. Είναι 36 ετών και από πολύ μικρή ηλικία η Μελίνα Μεταξά έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Αυτό είναι κάτι που κάποιος μπορεί να καταλάβει πολύ εύκολα, καθώς το καλλίγραμμο σώμα της και η ευλυγισία της το μαρτυρούν αμέσως.

Για τη Μελίνα Μεταξά η γυμναστική και ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ζωής της, καθώς από πολύ νεαρή ηλικία έχει δοκιμάσει διάφορα αθλήματα και παράλληλα έχει ασχοληθεί και με το breakdance. Μερικά από τα αθλήματα που έχει δοκιμάσει είναι τα: MMA, Brazilian jiu jitsu, έπταθλο, calisthenics και τραμπολίνο. Επιπλέον, από μικρή ηλικία ασχολούνταν με την ενόργανη και σε συνδυασμό με την αγάπη της για τον Παναθηναϊκό, ήταν μέλος της ομάδας μαζορετών μπάσκετ του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια.